Honza
Provozní technik

Registrován od: Apr 2004
Hodnocení: 10
|
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Teda pánové, že dostanu po čuni jsem čekal, že ale až tak ...
Martine, dík, žes to vzal jako konstruktivní připomínky a za vysvětlení, proč paneláky a jak je máš zamaskované. Na scrennu to vypadá pro Smíchováka děsně ...
Honzo, od Tebe bych obvinění z šikany nečekal, ale zařídím se podle toho ...
Midrafone a Zbyňku, já nepsal, že tam není přesně ten barák, co tam má být ... ale uznejte, že vily a paneláky jsou docela rozdíl ...
Honza Ungrman
|
|
| 31-08-2010 19:37 |
|
Midrafon
Cestující

Registrován od: Nov 2008
Hodnocení: 0
|
Honzo, rozdíl to je, ale tak třeba až se bude Martin pídit po opravdových detailech, tak to vymění nebo já nevim. Ale nebyl bych tak urputný puntičkář. :-))))
I tak je to veledílo nevídaných rozměrů. A to je na několik poklon.:-))
|
|
| 01-09-2010 19:05 |
|
IL62
Začátečník

Registrován od: Aug 2010
|
Nevím jak je to možné, ale ve složce SHAPES mi chybí suchdol.s. Moc prosím přítomné, zda by mi někdo neposlal.
Předem děkuji
|
|
| 02-09-2010 09:13 |
|
liborvymola
Začátečník

Registrován od: May 2008
|
Stavitelxxx: Především bych chtěl moc pochválit trať.  Projezdil jsem skoro celou a ... nemám co dodat. Jen tak dál.  A teď věc druhá: mám DVD s tratí aktualizace 17. Ty aktivity co byly na DVD bez okolního provozu (např. Košice-Praha,Čadca-Ostrava) mi zůstanou i po nainstalování aktualizace 18? To víte začátečník.
Mějte se Libor
PS:těším se na novej Olomouc.
|
|
| 02-09-2010 21:12 |
|
Dan J.
Mistr Aktivitář

Registrován od: Jul 2006
Hodnocení: 18
|
(02-09-2010 21:12)liborvymola napsal(a): Stavitelxxx: Především bych chtěl moc pochválit trať. Projezdil jsem skoro celou a ... nemám co dodat. Jen tak dál. A teď věc druhá: mám DVD s tratí aktualizace 17. Ty aktivity co byly na DVD bez okolního provozu (např. Košice-Praha,Čadca-Ostrava) mi zůstanou i po nainstalování aktualizace 18? To víte začátečník. 
Mějte se Libor
Ahoj, na to si dovolím odpovědět za Martina, pokud není změna v kolejích ve vedené trase v aktivitě, tak se nic nemění, ale běda, zda se pohne s výhybkou, šturcem atd.. Pak ti aktivita nepůjde a pokud se pohne s návěstidlem, už se nemusí chovat korektně. Viz překopání stanice Č. Těšin, některé trasy jsem musel komplet předělat.  Takže moc neradím, instalovat starší verse aktivit do nových aktualizací, pkud není u aktivity uvedeno, že se chová korektně.
Dan
|
|
| 03-09-2010 00:42 |
|
IL62
Začátečník

Registrován od: Aug 2010
|
Prominte ze otravuju, ale fakt nikdo neposle ten shapes suchdol.s? Myslite, ze preinstalace by pomohla?
|
|
| 03-09-2010 19:39 |
|
Stavitelxx
Pan Stavitel

Registrován od: Jan 2005
Hodnocení: 18
|
(03-09-2010 00:42)Dan J. napsal(a): (02-09-2010 21:12)liborvymola napsal(a): Stavitelxxx: Především bych chtěl moc pochválit trať. Projezdil jsem skoro celou a ... nemám co dodat. Jen tak dál. A teď věc druhá: mám DVD s tratí aktualizace 17. Ty aktivity co byly na DVD bez okolního provozu (např. Košice-Praha,Čadca-Ostrava) mi zůstanou i po nainstalování aktualizace 18? To víte začátečník. 
Mějte se Libor
Ahoj, na to si dovolím odpovědět za Martina, pokud není změna v kolejích ve vedené trase v aktivitě, tak se nic nemění, ale běda, zda se pohne s výhybkou, šturcem atd.. Pak ti aktivita nepůjde a pokud se pohne s návěstidlem, už se nemusí chovat korektně. Viz překopání stanice Č. Těšin, některé trasy jsem musel komplet předělat. Takže moc neradím, instalovat starší verse aktivit do nových aktualizací, pkud není u aktivity uvedeno, že se chová korektně.
Dan
To co napsal Dan J. se týká pouze aktivit, které si sám vytvoříš, nebo které si stáhneš z internetu. Ty nemusí po nainstalování další aktualizace fungovat, záleží kde a jak rozkopu koleje.
Ale ptal ses na aktivity, které posílám na DVD, všechny tyto aktivity udržuji stále funkční a zahrnuji je do každé aktualizace, takže aktivity z DVD Ti vydrží na pořád.
IL62, soubor suchdol.s musíš mít na DVD, rozbal si z DVD "Trat_321.rar" a ve složce "Shapes" ten Suchdol určitě najdeš.
Ale spíš doporučuji přeinstalaci, pokud Ti jeden soubor chybí, už něco není v pořádku a může toho chybět i víc.
|
|
| 03-09-2010 20:43 |
|
Gajdma
Posunovač

Registrován od: Apr 2008
Hodnocení: 14
|
(31-08-2010 15:21)Mirec napsal(a): Mam ten isty problem ... Skusobne som presiel trat usek Cadca - Zvolen, a vyskakovali hlasky (sice po odentrovani sa dalo ist dalej) o chybajucom zarazadle apod. A textury niektorych stromov boli zimne ... Aktualizacie su nahodene po 18-ku, BIN je tiež nahodený.
Sice jdu trošku pozdě, ale jelikož to tu pravidelně nesleduji, tak snad jen jednu věc si dovolím napsat k tomuto tématu. Neinstalovali jste náhodou znova akt.10 z Martinových stránek. Já jsem nedávno instaloval znovu, z Martinových stránek mi to dělalo stejné chyby, ale pokud jsem instaloval ze své zálohy na flešce, pak nebyl problém a bez jediné hlášky mi MSTS frčí. Nevím, jestli je chyba na straně autora, nebo tak autor učinil kvůli stahování tratě přes torrenty.
Kdo něco po mě chce, využívejte k tomu SZ. Je to proto, že jako student nemám tolik času a pokud mám, tak jsem unavený na to, abych se dohadoval s ostatními kolegy.
----------------------------------------------
Přeji hezké dny bez pádů MSTS. Marek Gajdács
|
|
| 05-09-2010 14:47 |
|