Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 10 hlasů - 4.6 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Autor Zpráva
Zbyněk Šemora Offline
Pan Stavitel

Registrován od: Mar 2004
Hodnocení: 25
Příspěvek: #401
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Já bych věděl řešení. Martin Vám určitě rád pošle aktuální DVD, které po nainstalování bude 100%.
Myslím si, že si podporu zaslouží. Tenkrát jste si od něj kupovali asi poloviční verzi trati. Big Grin
Já Martinovo DVD od něj nemám, dostal jsem jeho už několikaletou verzi od známých, kterým jsem tenkrát pomáhal s instalací a oddělil od tratí BP. Mohla to být nějaká aktualizace 10. Postupně aktualizuji a nemám žádný problém. Jinak černý uživatel nejsem, Martin ode mne dostal zdarma DVD mé . Big Grin
31-08-2010 17:48
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Citovat příspěvek v odpovědi
Honza Offline
Provozní technik

Registrován od: Apr 2004
Hodnocení: 10
Příspěvek: #402
Teda pánové, že dostanu po čuni jsem čekal, že ale až tak ...

Martine, dík, žes to vzal jako konstruktivní připomínky a za vysvětlení, proč paneláky a jak je máš zamaskované. Na scrennu to vypadá pro Smíchováka děsně ... smilie

Honzo, od Tebe bych obvinění z šikany nečekal, ale zařídím se podle toho ...
Midrafone a Zbyňku, já nepsal, že tam není přesně ten barák, co tam má být ... ale uznejte, že vily a paneláky jsou docela rozdíl ...

Honza Ungrman
31-08-2010 19:37
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Citovat příspěvek v odpovědi
Midrafon Offline
Cestující
*

Registrován od: Nov 2008
Hodnocení: 0
Příspěvek: #403
Honzo, rozdíl to je, ale tak třeba až se bude Martin pídit po opravdových detailech, tak to vymění nebo já nevim. Ale nebyl bych tak urputný puntičkář. :-))))
I tak je to veledílo nevídaných rozměrů. A to je na několik poklon.:-))
01-09-2010 19:05
IL62 Offline
Začátečník
*

Registrován od: Aug 2010
Příspěvek: #404
Nevím jak je to možné, ale ve složce SHAPES mi chybí suchdol.s. Moc prosím přítomné, zda by mi někdo neposlal.
Předem děkuji
02-09-2010 09:13
liborvymola Offline
Začátečník
*

Registrován od: May 2008
Příspěvek: #405
Stavitelxxx: Především bych chtěl moc pochválit trať. Smile Projezdil jsem skoro celou a ... nemám co dodat. Jen tak dál. Big Grin A teď věc druhá: mám DVD s tratí aktualizace 17. Ty aktivity co byly na DVD bez okolního provozu (např. Košice-Praha,Čadca-Ostrava) mi zůstanou i po nainstalování aktualizace 18? To víte začátečník. Big Grin

Mějte se Libor
PS:těším se na novej Olomouc.
02-09-2010 21:12
Dan J. Offline
Mistr Aktivitář

Registrován od: Jul 2006
Hodnocení: 18
Příspěvek: #406
(02-09-2010 21:12)liborvymola napsal(a):  Stavitelxxx: Především bych chtěl moc pochválit trať. Smile Projezdil jsem skoro celou a ... nemám co dodat. Jen tak dál. Big Grin A teď věc druhá: mám DVD s tratí aktualizace 17. Ty aktivity co byly na DVD bez okolního provozu (např. Košice-Praha,Čadca-Ostrava) mi zůstanou i po nainstalování aktualizace 18? To víte začátečník. Big Grin

Mějte se Libor

Ahoj, na to si dovolím odpovědět za Martina, pokud není změna v kolejích ve vedené trase v aktivitě, tak se nic nemění, ale běda, zda se pohne s výhybkou, šturcem atd.. Pak ti aktivita nepůjde a pokud se pohne s návěstidlem, už se nemusí chovat korektně. Viz překopání stanice Č. Těšin, některé trasy jsem musel komplet předělat.Big Grin Takže moc neradím, instalovat starší verse aktivit do nových aktualizací, pkud není u aktivity uvedeno, že se chová korektně.
Dan
03-09-2010 00:42
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Citovat příspěvek v odpovědi
Somatko Offline
Skladník
*

Registrován od: Nov 2008
Hodnocení: 10
Příspěvek: #407
Nedávno sa tu písalo o rýchlosti vlaku v úsek Turč. Teplice - Dolná Štubňa odbočka.Tak ja som si to dnes prešiel.Minule sme išli s vlakom ktorý bol zrýchlený a mal 750 + 5x B.Nemohli sme ísť viac ako 60 km/h.Tak som si to spravil v MsTS. 750 300 + 5x B.Rozbiehal som sa na 7 stupni a dosiahol som rýchlosť 51 km/h.Myslím že takto je to aj v skutočnosti.

PS: Sorry za OT.

I mistr tesař se někdy utne.
03-09-2010 15:54
IL62 Offline
Začátečník
*

Registrován od: Aug 2010
Příspěvek: #408
Prominte ze otravuju, ale fakt nikdo neposle ten shapes suchdol.s? Myslite, ze preinstalace by pomohla?
03-09-2010 19:39
Stavitelxx Offline
Pan Stavitel

Registrován od: Jan 2005
Hodnocení: 18
Příspěvek: #409
(03-09-2010 00:42)Dan J. napsal(a):  
(02-09-2010 21:12)liborvymola napsal(a):  Stavitelxxx: Především bych chtěl moc pochválit trať. Smile Projezdil jsem skoro celou a ... nemám co dodat. Jen tak dál. Big Grin A teď věc druhá: mám DVD s tratí aktualizace 17. Ty aktivity co byly na DVD bez okolního provozu (např. Košice-Praha,Čadca-Ostrava) mi zůstanou i po nainstalování aktualizace 18? To víte začátečník. Big Grin

Mějte se Libor

Ahoj, na to si dovolím odpovědět za Martina, pokud není změna v kolejích ve vedené trase v aktivitě, tak se nic nemění, ale běda, zda se pohne s výhybkou, šturcem atd.. Pak ti aktivita nepůjde a pokud se pohne s návěstidlem, už se nemusí chovat korektně. Viz překopání stanice Č. Těšin, některé trasy jsem musel komplet předělat.Big Grin Takže moc neradím, instalovat starší verse aktivit do nových aktualizací, pkud není u aktivity uvedeno, že se chová korektně.
Dan

To co napsal Dan J. se týká pouze aktivit, které si sám vytvoříš, nebo které si stáhneš z internetu. Ty nemusí po nainstalování další aktualizace fungovat, záleží kde a jak rozkopu koleje.
Ale ptal ses na aktivity, které posílám na DVD, všechny tyto aktivity udržuji stále funkční a zahrnuji je do každé aktualizace, takže aktivity z DVD Ti vydrží na pořád.

IL62, soubor suchdol.s musíš mít na DVD, rozbal si z DVD "Trat_321.rar" a ve složce "Shapes" ten Suchdol určitě najdeš.
Ale spíš doporučuji přeinstalaci, pokud Ti jeden soubor chybí, už něco není v pořádku a může toho chybět i víc.
03-09-2010 20:43
Gajdma Offline
Posunovač
**

Registrován od: Apr 2008
Hodnocení: 14
Příspěvek: #410
(31-08-2010 15:21)Mirec napsal(a):  Mam ten isty problem ... Skusobne som presiel trat usek Cadca - Zvolen, a vyskakovali hlasky (sice po odentrovani sa dalo ist dalej) o chybajucom zarazadle apod. A textury niektorych stromov boli zimne ... Aktualizacie su nahodene po 18-ku, BIN je tiež nahodený.
Sice jdu trošku pozdě, ale jelikož to tu pravidelně nesleduji, tak snad jen jednu věc si dovolím napsat k tomuto tématu. Neinstalovali jste náhodou znova akt.10 z Martinových stránek. Já jsem nedávno instaloval znovu, z Martinových stránek mi to dělalo stejné chyby, ale pokud jsem instaloval ze své zálohy na flešce, pak nebyl problém a bez jediné hlášky mi MSTS frčí. Nevím, jestli je chyba na straně autora, nebo tak autor učinil kvůli stahování tratě přes torrenty.

Kdo něco po mě chce, využívejte k tomu SZ. Je to proto, že jako student nemám tolik času a pokud mám, tak jsem unavený na to, abych se dohadoval s ostatními kolegy.
----------------------------------------------
Přeji hezké dny bez pádů MSTS. Marek Gajdács

05-09-2010 14:47
Odpovědět 

Skok na fórum:

Uživatelé prohlížející toto vlákno: 2 hostů