Anketa: Editace ano či ne?
Ano
Ne
Je mi to jedno
[Ukázat výsledky]
Pozn: Toto je veřejné hlasování; všichni uživatelé budou vidět, jak hlasujete.
Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 hlasů - 0 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Editace ano či ne?
Autor Zpráva
Kazan Offline
Začátečník
*

Registrován od: Jun 2008
Hodnocení: 0
Příspěvek: #21
RE: Editace ano či ne?
Včera jsem odpověděl na dvě aktivity od Intoura nechtěně tak, že jsem prozradil, o co v aktivitách jde. A teď nemám možnost editace, aby překvapení z aktivity zůstalo překvapením pro další potencionální fíry tak, jak to bylo překvapením pro mne. Proto (a nejen proto) se přikláním spíše k možnosti editace.

Pozn. moderátora: Skús opačný postup: najprv aktivitu urob, otestuj, pošli testerom, ak bude úplne hotová, otestovaná, spripomienkovaná dôveryhodnými testermi, proste Tip-Top, tak až potom o nej píš na fóre.

PS: Pred odoslaním príspevku ( akéhokoľvek ) tak či tak najprv použi tlačítko Náhled a prečítaj po sebe, čo si napísal.Ak myslíš, že je to OK, až potom daj Odeslat smilie
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03-01-2010 12:52 od Tax.)
03-01-2010 11:06
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Citovat příspěvek v odpovědi
Zbyněk Šemora Offline
Pan Stavitel

Registrován od: Mar 2004
Hodnocení: 25
Příspěvek: #22
Jak to, že někteří členové fóra mají možnost své příspěvky editovat ? Například Martens ve vlákně o 6. slezině. (poznámka, že byl příspěvek 1x editován). Já chci také Big Grin Big Grin .D
04-01-2010 20:20
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Citovat příspěvek v odpovědi
Pavlík Offline
Průvodčí

Registrován od: May 2005
Hodnocení: 5
Příspěvek: #23
Zbyňku, když napíšeš dva příspěvky za sebou, tak potom tam ta poznámka bude.
04-01-2010 20:28
Martens Offline
Pan Cabviewmaker

Hodnocení: 15
Příspěvek: #24
Jak malé dítě " "Já chcíííí takýýýýýý Big Grin Big Grin Big Grin ......nic jsem needitoval, jen jsem napsal 2 příspěvky po sobě a tím se sloučily a označilo se to jako editace .....
04-01-2010 20:28
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Citovat příspěvek v odpovědi
Miran Offline
Moderátor

Registrován od: Oct 2004
Hodnocení: 10
Příspěvek: #25
(04-01-2010 20:20)Zbyněk Šemora napsal(a):  Jak to, že někteří členové fóra mají možnost své příspěvky editovat ? Například Martens ve vlákně o 6. slezině. (poznámka, že byl příspěvek 1x editován). Já chci také Big Grin Big Grin .D
Je to tak jak píše Martens, podívej se do "svého" vlákna o trati BP na příspěvek #304 a poznámku o editaci tebou tam uvidíš taky.
06-01-2010 13:31
Zbyněk Šemora Offline
Pan Stavitel

Hodnocení: 25
Příspěvek: #26
Jasně, děkuji, už jsem pochopil. Pavlík vysvětlil. Nechtěl jsem zbytečně reagovat. Ale asi bylo třeba, jinak by mi to vysvětloval ještě někdo další Big Grin Big Grin.
Ale to nic nemění na situaci, že bych nechtěl. Móóóóóc by jsem chtěl. Big Grin
06-01-2010 14:42
754 067 Offline
Posunovač
**

Registrován od: Oct 2006
Hodnocení: 0
Příspěvek: #27
Ta editace tu hrozně chybí. I když si např. před odesláním příspěvek zkontroluju, zjistím pak, že je tam stejně chyba a už nemám možnost to opravit. Pak píšu moderátorům, aby to opravili. Však, co je na tom, když by to šlo. Třeba jen do těch 30 minut.
06-02-2010 16:34
Tommy66 Offline
Mistr Aktivitář
**

Registrován od: May 2006
Hodnocení: 6
Příspěvek: #28
Připojím se. Prosím o znovu zavedení editace příspěvků - někdy skutečně člověk na svojí chybu přijde pozdě a opakovat celý příspěvek pod čárou kvůli například jednomu špatnému slovu je asi špatné.
06-02-2010 20:46
lukas matura Offline
Skladník
*

Registrován od: Apr 2009
Hodnocení: 1
Příspěvek: #29
(06-02-2010 16:34)754 067 napsal(a):  Ta editace tu hrozně chybí. I když si např. před odesláním příspěvek zkontroluju, zjistím pak, že je tam stejně chyba a už nemám možnost to opravit. Pak píšu moderátorům, aby to opravili. Však, co je na tom, když by to šlo. Třeba jen do těch 30 minut.

(06-02-2010 20:46)Tommy66 napsal(a):  Připojím se. Prosím o znovu zavedení editace příspěvků - někdy skutečně člověk na svojí chybu přijde pozdě a opakovat celý příspěvek pod čárou kvůli například jednomu špatnému slovu je asi špatné.
NA 100% S VÁMI SOUHLASÍM.

Sláva lokomotivám řad 749,750,751,752,753,754 a pryč se 755-kama
http://www.youtube.com/user/CD750308?feature=mhw5 -můj kanál na youtube.com
07-02-2010 07:15
Dominik Offline
Skladník
*

Registrován od: Sep 2009
Příspěvek: #30
I já se přimlouvám, ta editace tady chybí. Neomezenou bych možná nedával, ale aspoň do 30minut. Wink

Zamračené jsou vrchol strojírenství ČKD. Važme si jich a nechme je odejít důstojně!
13-02-2010 12:26
Miran Offline
Moderátor

Registrován od: Oct 2004
Příspěvek: #31
Myslím, že se admin a majitel fóra ve vedlejším vláknu v příspěvku 326 vyjádřil dost jasně ne?
(29-12-2009 16:47)Stary napsal(a):  Panove nastaveni je nyni uplne stejne, jako cele roky predtim - niceho vic se nedockate.
Nejake reci na tema, ze na jinych forech jde editovat a mazat - no pro pobaveni je to dobre.
13-02-2010 12:48
Odpovědět 

Skok na fórum:

Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů