Aktivity POISON

poison

Pomocník strojvedoucího
Jedu si to se zpožděním nedělním provozem a před Třebovou koukám, že došli Vectrony a ještě má RJ z Blavy přednost, my s kolegou na Landeku máme smůlu, to jsou věci ;)

242a_0026.jpg
242a_0027.jpg
 

Bendík

Provozní technik
Poisone, nehlásil Ti někdo obdobný problém (třeba i v jiné aktivitě)?
Jedná se o aktivitu EN 457 PHOENIX, vjezdové do Holešovic. Ačkoliv je na návěstidle výstraha, a stejně tak na TM, po projetí jsem vždy vyhozen (viz fotky).
... a nebo někdo jiný, netušíte kde může být zrada? Třeba to ani nesouvisí přímo s aktivitou...
Pha Hol vjezd 01.jpg Pha Hol vjezd 02.jpg
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Ahoj, divné. Udělal jsem test trasu z Bubenče na hlavní přesně podle původní a dojel jsem až do Holešovic, no problém. Koukal jsem na případnou kolizi s nějakým startujícím trafficem, ale v tom čase co máš na screenu žádný nevyjíždí až v 10:24. Nevím kde by mohl být zakopaný pes.
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Zdravím chlapci, jelikož se tvorba jednoho díla posunula do cíle a další anketa má, dá se říci, svého vítěze, požádal bych Vás o pár tipů na relaci nákladu převážejícího vápenec. Věřím, že se najde spousta nápadů, ze kterých se bude moci vybrat. Díky za případné příspěvky. ;)
 

Mrkvoid

Začátečník
Vápenec do Kadaně, konkrétně méně známý "bráška" těch, který jezdily po BD. Trasa Kralupy - Kadaň by nemusela být marná, sice s nuceným odklonem, ale zase po trati s fajn provozem. Možná aktivitu situovat do doby kolem r. 2008(?).
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Tak nám skončilo období veselení a nastává čas dlouhých večerů a tak jsem, sice nedobrovolně, vyměnil PC, vše z jara přetáhl ze starého a nastartoval jsem test druhého dílu Roháčů již s perfektní 150.209 (v prvním díle již vyměněna). Tak snad již brzy na webu a dáme se do vápence. ;)

roha.jpg
 

Bendík

Provozní technik
Poisone, díky za oba díly EC 242 Roháče. Paráda.
Jen po dojetí do Prahy hl. n. (v cca19:58) jsem ani po ukončení nástupu cestujících pod F10 nedostal hlášku "úkol ukončen", a to dále jsem čekal až do doby, kdy začal mizet na hlavním traffic.
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Díky, kouknu na to, je možné, že jsem plánoval ještě nějakou akci a díl třetí a smazal jsem základní událost.
 

dvacka

Průvodčí
Ahoj,
dnes jsem si chtěl projet Mn 81304 pro trať 310, ale vždy mi to při nahrávání spadlo. V CB jsem nic nenašel, tak jsem mrknul do AE a našlo mi to tam dvě chybné trasy.
Mohl by ses na to prosím podívat?
Díky :)
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Zdravím přátelé, po zápolení a několika testech celé úlohy Mn 80042 na trati 323, kterou jsem díky jednomu servisu blokujícímu návěstidlo ve Frýdlantu po posunu hráče nedojel do cíle, ji i přesto dávám ven, funkčnost událostí proběhla dobře a problémový servis, který mě nechtěl nechat odjet do Frenštátu jsem odstranil, holt si šoféři na přejezdu zanadávají a vám se snad povede dorazit až do Frenštátu. Kdyby byl nějaký problém tak zde hlaště. ;)
 
Nahoře