Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

kulice

Začátečník
Možná to sem úplně nepatří, ale moc nevím kam to napsat, tak se omlouvám za SPAM.
Po dlouhé době jsem si stáhnul maďarský Alföld (ve verzi 7.2, pak jsem zkoušel i ostatní verze 7.0 a 6.0) a nedaří se mi ho rozchodit. Samotný simulátor nejede, activity editor nejede taky vůbec - bez hlášky spadne. Jediné co se mi podařilo otevřít, tak byl editor tras v OR. Používám české prostředí, UNIGLOBAL doplněný o všechny potřebné věci (Xtracks, Newroads) a samozřejmě MSTS Bin 1.805... (či jak je to číslo) - ten naistalován až po nahrátí tratě. UNIGLOBAL mě funguje na všech možných tratích co mám či používám (Rakousko, Itálie, Maďarsko, Polsko, Německo, Francie). Počítač nastaven dle desatera. Přiznám se že se mi nestalo už několik let, aby se mi nepodařilo rozjet nějakou trať. Jediné co mě napadá, zkusit naistalovat MSTS v anglické verzi, ale to mě s ohledem na výše uvedené připadá jako zbytečné. Nenapadá někoho nějaký nápad jak z toho ven, respektive neměl někdo podobný problém? Moc děkuji za případné rady.
 

kulice

Začátečník
Takže pomohlo udělat global s původního globalu instalace plus přiloženého Globalu z Alfoldu, teď už to vše běží. Děkuju za rady.
 

kulice

Začátečník
Tak přicházím ještě s jedním dotazem - neví někdo kde by se daly stáhnout maďarské tratě Balaton-Észak a Nyugat-Dunántúl? Na youtube je asi milion videí z těchto tratí, i aktivity se dají stáhnou, ale tratě se mi vygooglit nepodařilo. Moc děkuji za rady.
 

Fana Staněk

Hradlař
Hezký den!
Mám prosbu. Má někdo staženou rumunskou trať Wallachia? Měl jsem to na starém PC a někde to zmizelo a nemůžu to najít.
 

Fana Staněk

Hradlař
Zájem mám stále. Děkuji. Tak ji zabal a přes něco pošli nebo někam nahraj. Mělo by to mít něco málo přes 1GB, to by neměl být problém.
 
Nahoře