Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, existují někde nějaké stránky Jugoslávských vozů do MSTS, kde by bylo možné stáhnout vozy do tohodle řazení?
Předem dík, moc by mi to pomohlo s trvorbou aktivity.
 

Meda

Provozní technik
Zdravím,
prosím o info, zda jsou funkční nějaké stránky s rumunskými nákladními vozy. Konkrétně sháním RoLF_Z_Series. Pokud by byl někdo ochotný je poslat, předem děkuji.
Zdeněk K.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Nejsou. Neboli za podmínek jaké vyžaduje jejich registrace je to snad až za hranicí zákona. Přístup na heslo k FB atd....
 

Meda

Provozní technik
Zdravím a prosím o info, kde je možné stáhnout nebo která kabina obsahuje soubor "OsvetleniMeraku.ace", který uvádí Howky ve svém příspěvku o osvětlení kabiny z prosince 2018.
 

Venny

Signalista
Zdravím. Stáhl jsem si a rád bych používal kabinu 350.006 ETCS s úpravou pro OR (R.Hamr, DoDo, Kevin, 3michal). Animace zobrazování stupňů výkonu však nesouhlasí s krokováním - někdy je nutné k nastavení dalšího stupně provést 2 kroky (jak je zvykem, myslím), někdy 3 i více. Při zpětném odkrokování z výkonu je to ještě markantnější. K dispozici mám několik nastavení "Throtle" v různých strojích, ovšem ani jeden nevyhovuje. Nedávno jsem si rovněž stáhl kabiny pro 150 / 151, kde byl přiložen algoritmus krokování a po úpravě v ENG souborech fungovala animace a pohyb páky plynule a synchronně: 2 "cvaknutí" o 1 stupeň nahoru / dolů. Nastavení ze 150/151 nelze u 350 aplikovat, to jsem už zkoušel, a pokud to vyžaduje dodatečnou úpravu jiné veličiny v ENGu, neznám ji.
Může mi tedy někdo laskavě poskytnout nastavení "Throtle" synchronní s příslušnou kabinou 350.006, eventuálně odkázat na stroj, jehož ENG pro tuto kabinu vyhovuje, nebo doporučit úplně jinou kabinu, jež by fungovala správně?
Děkuji za vstřícné odpovědi. :);)
 

Venny

Signalista
Považan: díky, zdá se to být už v pořádku. Testováno na OR ladění 350.001-04. ;)
 
Nahoře