Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

stenrik

Začátečník
Tak se ty chytráku zaregistruj. Stáhnul jsem to na první dobrou, než jsem to psal. Tihle dobráci, co nemají počítačovou gramotnost, to je "radost".
Nikde jsem si na tom webu nevšiml, že ke stažení je třeba registrace. To je negramotnost leda autora webu, že to tam nikde nenapsal (třeba do té chybové hlášky). Z drtivé většiny webů se stahuje bez registrace. Tak si toho chytráka nech od cesty. Myslím, že to jde napsat lidsky i bez nejapných poznámek.
 

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Nevšiml sis, ale sám jsi to napsal:
"Chyba Pro přístup k tomuto obsahu nemáte oprávnění."
Získat oprávnění lze třeba registrací. Třeba spediční firmy aktuálně získávají oprávnění jízdy po dálnicích registrací do mýtného systému.
V případě mojevlacky.cz jde jen o ochranu přímého dolování dat. Registrace ani následné stahování dat nejsou zpoplatněny.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ke stažení už asi není, ale mám ho. Pokud ho budeš chtít dej mi na sebe nějaký kontakt a pošlu ho
Čteš vůbec příspěvky výš? Ke stažení normálně je a je zde i odkaz.
kde jsem si na tom webu nevšiml, že ke stažení je třeba registrace....
Pokud je někdo lama, není kreativní a neumí se zaregistrovat, je to jen jeho problém. Mně přijde, že dnešní generace bude potřebovat písemné pokyny (návod) i jak se vysr...t. :)
 

Plexi

Signalista
Mně přijde, že dnešní generace bude potřebovat písemné pokyny (návod) i jak se vysr...t. :)

K dokonalosti to vyšperkovali v Americe, konkrétně u nějakých aerolinií. Tam totiž pasažéři dostali bonbóny na cumlání (při vzletu/přistávání) a jeden pitomec si to nacpal do uší aby mu nezalehlo v domnění, že jsou to špunty. Cukr z bonbónů se mu v uchu ulepil a když vystoupil z letadla, tak se na to chytil nějaký hmyz, bodnul ho a dotyčný za to žaloval dané aerolinky a soud vyhrál! Od té doby je na bonbónech tříkrokový návod k užití - 1. Roztrhněte obal, 2. Vyjměte bonbón a vložte jej do úst, 3. Vycumlejte.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Přesně Američani mne u toho návodu napadli. :) Podobný případ byl, když nějaký kokot lezl v Praze na Orloj a argumentoval tím, že nikde není zákazová cedule, že se to nesmí... :)
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Zdar hoši, na uložto jsem hledal najbrtí vozy CD WLABmz případně Bcmz a našel jsem tam pouze obrázky, dají se někde ty vozy stáhnout, hodily by se do soupravy traffic. Díky.
 

Tonda Večeřa

Začátečník
Dobrý večer,

dá se někde veřejně stáhnout tento model? U Maďarů nikde není (ano, registrovaný jsem). Předem děkuji za pomoc a odpověď.C422073F-D123-44D3-BF15-80B01211A951.jpeg
 

Dan J.

Strojvedoucí
Tak to je pro mne taky velmi potěšující, ty stránky jsem měl, pak zmizely (nefungovaly) a je super, že opět jedou.
 
Nahoře