Cabview

ML636

Provozní technik
A jak to vypadá s tou 750.7? Případně nepamatujete si, kdo onehdá vytvořil tu pěknou novou kabinu pro 810, ale nakonec nějak nevyšla...? Viděl jsem jen pár fotek a byla luxusní. Škoda těch projektů, kvůli pár rejpalům apod...
 

Michal

Cestující
Mirel asi nemá cenu komentovat. To nemá s realitou nic společného. Otázka je, jestli to OR umí líp. Zvláštní jsou tam i další věci. Třeba součinnost brzd při použití OBE nebo ke konci to brzdění čistě EDB.
 

Dodo

Signalista
brzdění čistě EDB.
áno, tu som si všimol aj ja pri hraní. Musím pozrieť ešte v zápise cvf či nie je nejaká chyba lebo pri iných kabínách mi tak ručička EDB nevyletí.
Proč se na návěstním opakovači nasvěcuje a zhasíná modré světlo při svícení zeleného či žlutého?
Bob to je vec OR pokiaľ máš zapnutý živák, v nastaveniach si to hráč môže vypnúť ale to isto vieš :)
Není ale slyšet výstražný zvuk
zvuk tam je počuť a však niekedy som pri zhasnutí stlačil klávesu výkonu A/D, proste v tomto nehľadajte žiadne prepojenie s realitou, návestný opakovač funguje tak ako na všetkých iných kabínach v OR
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj.
Když jsme u toho návěstního opakovače, je správně, že mi nejde u kabiny pro 854? Zkoušel jsem i klávesu pro stěrače, na kterou se definovalo zapnutí a vypnutí a nic. Jde o kabinu od Čoudy a jedu samozřejmě v OR.
 

bob57_cz

Učitel češtiny
Bob to je vec OR pokiaľ máš zapnutý živák, v nastaveniach si to hráč môže vypnúť ale to isto vieš
Jestliže svítí žlutá nebo zelená, nemá fíra obsluhovat TB. Z uvedeného vyplývá, že obsluhuješ a porušuješ platné předpisy. Je třeba se zbavit škodlivých návyků, které vedly k nejedné nehodě.
Při nadbytečné obsluze má houkat, ale nehouká. Houká to jen při normální a pak v nějakých nedefinovaných stavech, co jsem zběžně zahlédl..
 

Michal

Cestující
I na zelenou. U RJ mají verzi 04. Jednak ti dá po rozjezdu jednorázovou bdělostní výzvu vždy, i když tam bude svítit zelená. Dále bude dávat na zelenou v náhodných (poměrně dlouhých) intervalech další jednorázové bdělostní výzvy.
 

zbynda

Provozní technik
. Dále bude dávat na zelenou v náhodných (poměrně dlouhých) intervalech další jednorázové bdělostní výzvy.
To nejsou jednorazove vyzvy, ale situace kdy ti propadne kod, nebo se okamzite po minuti navestidla nenakoduje nasledujici navestni znak. Znizne ti zelena a rovnez modre svetlo. Zacne zvukova vyzva a na 95% po vybaveni tlacitkem VZ ti naskoci kod. Delaj to treba stanice mezi Pce a Chocni nebo treba to delaly Rikovice, Hulin, Tlumacov
 

Michal

Cestující
Náhodná výzva je slyšet jen až od prvního tunelu před Strečnem, jinak se ta modrá mydlí bez výzvy. O jednorázové už vůbec nelze hovořit.

Ale vždyť jsem už na začátku napsal, že:
Mirel asi nemá cenu komentovat. To nemá s realitou nic společného.
Pak jsi prohlásil:
Jestliže svítí žlutá nebo zelená, nemá fíra obsluhovat TB. Z uvedeného vyplývá, že obsluhuješ a porušuješ platné předpisy. Je třeba se zbavit škodlivých návyků, které vedly k nejedné nehodě.
Dobře, když to i přesto chceš vztahovat k realitě, tak jsem jen upozornil, že to prohlášení "Jestliže svítí žlutá nebo zelená, nemá fíra obsluhovat TB." není tak úplně pravda. Jsou situace, kdy obsloužit TB musíš.

A mezi náma, učit někoho reálné návyky na věci, která nemá s reálem vůbec nic společného, je nesmysl.
 
Nahoře