Cabview

MrXo

Skladník
Páni, viete mi poradiť, čo musí obsahovať *.eng, aby sa prekročenie rýchlosti v kabíne ukázalo? Pri inom type loko signalizácia s danou kabínou funguje. Alebo kde by sa dalo dopátrať, čo ktorý parameter prezentuje? V súbore "Manual 2.0e" z CD MSTS toho je popísaného skromne.
 

bob57_cz

Učitel češtiny
Páni, viete mi poradiť, čo musí obsahovať *.eng, aby sa prekročenie rýchlosti v kabíne ukázalo?
Záleží na tom, co si pod tím představuješ. Ukázat čím? Kontrolkou nebo jaké ukazovátko požaduješ? Pokud to v kabině není, eng tomu nepomůže.
V *.eng postačí mít zadané potřebné parametry (ty tam určitě jsou, jinak by mašina nejela správně) a pro součinnost s kabinou pak mít aktivované odpovídající monitory či ovladače.
 

MrXo

Skladník
V kabíne je kontrolka prekročenia rýchlosti. Ako som v predchádzajúcom príspevku písal, s inou loko toto funguje. *.cvf súbor teda bude v poriadku. Určite mi niečo chýba v *.eng-u. Sekcia OverSpeedMonitor () tam je, preto som dal dotaz. Neviem sa nikde dopátrať nejakých konkrétnych popysov, aké závislosti (vzťahy) sú medzi *cvf a *.eng súbormi.
 

MrXo

Skladník
Ide o kabínu TGV. Používam loko sncf TGV-R 4524. Tu to funguje. Stiahol som si iný model TGV a v ňom mi nejde signalizácia prekročenia traťovej rýchlosti. Preto som sa pýtal na súvislosti, prípadne nejaký materiál (okrem vyššie spomenutého), kde by som sa to dočítal. Myslel som, že práve tieto súvislosti sú všeobecné.
 

martin novy

Pokladník
Ahoj,prosim dá se u loko 740,742 vypnout animace stěrače,aby při bočním pohledu z okna nelítal jak zběsilý,tušim,že je to v s. souboru,jen nevim jaká položka,díky za odpovědi.
 

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Bude. Ta funkce funguje od této verze a nejen MG. Model použitý pro pohled ven musí jmenovat odlišně, i když lze použít totožný.
 
Nahoře