Aktivity Šnek

bastard

Posunovač
Ahoj u Os 6823 došlo k této situaci:z Mojžíře jsem měl postavenou cestu do odbočky,ale během jizdy do Neštědic mě skočilo ''Stůj'' tak teď stojím v Něštědicích a předemnou jsem zjistil,že stojí vlak.
scrgrb0.jpg
 

bastard

Posunovač
Tam je to hodně našlapané s těma zastávkama,musíš hodně zrychlit z Ustí a potom v Povrlech Tě předjede nějaké EN a dojedeš až do Děčína.Ale je to hodně na těsno.:)
 

sovo1254

Začátečník
Pri inštalácií aktivít z vianočného balíka hlási inštalátor rozdiel medzi číslom databáze verzie trate (25996) a verziou aktivity(26042). Je to ok?
 

Bendík

Provozní technik
Děkuji pánové (starší a mladší) za velice povedené "Osobáky kolem Ústí". Vše projeto bez potíží a během jedné šichty. Jsem se od toho zkrátka nějak nemohl odtrhnout ;)

Mám ještě prosbu ke starší aktivitě Pn 66860. Na stránkách u Poisona je uvedena jako funkční pod verzí 27, ale je tam nějaká neplatná trasa jakési Muv-ky v Bílině. Moc prosím o opravu. Díky.
 

Šnek

Vlakvedoucí
Díky, ještě tam mám něco připraveného, jen čekám, až mi to Mašinkář projede. Zítra by mohl jít ven osobáček Beroun - Ejpovice a zpět.
 

bastard

Posunovač
Ahoj u té poslední aktivity Os 7822 při čekání v Ejpovicích,mě vždycky při jejim odjezdu vykolejí ta Regionova co stojí vedle a aktivita končí.
 

Masinkar

Začátečník
Ahoj,nic podobného co píšeš se mi při testování aktivity nestalo.Tak snad někdo poradí kde je problém.
 

folcek

Cestující
Taktéž jsem u aktivity Os 7822 narazil na výše zmíněný problém. V Ejpovicích vyjede v čase 17:14 Mos Ejpovice a tato stejná souprava vyjede ještě jednou v čase 17:30, čímž dojde k nárazu do stojící soupravy a k vykolejení. Po smazání druhého traficu je vše ok.
 

Gr4Sp

Posunovač
Zdravím, tá aktivita Os 7822 / 7817 mi pod OR bežala úplne normálne, jediné čo mi prišlo divné, bolo na ceste naspäť v Rokycanoch, kde z poza mňa prišiel dáky rýchlik a ostal stáť v stanici. Nemal ma náhodou predísť?
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Gr4Sp:
Když autor napíše, že aktivita není funkční v OR tak tím myslí, že v OR se nebude chovat tak, jak ji vytvořil pro MSTS, nevím co na tom pořád nechápete. Rychlík tě měl předjet, ale nepředjel, protože si to jel v jiném programu než na který to bylo vytvořeno.
 

Pařič

Cestující
Ahoj, díky za aktivitu R 609 :) Jen mi je záhadou, kam zmizel sníh v navazující aktivitě Sp 1694 :)
 

Šnek

Vlakvedoucí
Sp 1694 jsem si v OR projel do Klášterce a a přesně se stalo, čeho jsem se obával. Mají mi tam předjet dva vlaky, ale mám postaveno hned při příjezdu. Takže v OR není plně funkční.
 
Nahoře