Stretnutie Bratislava 2013

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Tak já jsem dojel o 1:30 déle, díky všem, dobré místo, vynikající jídlo. Notebook není nutny, ja ho také nemám a na únor asi povezu velký stroj, budu si muset u pořadatele vyjednat koutek s pevným stolem. Martens, děkuji za vyvezení z Bratislavy a jukni si na tlumič laufu, nemáš ho připevněn, nemáš tam gumu.
Fotogafie z akce
 

dvacka

Průvodčí
Tak už jsem také od 10 hod doma. Cesta proběhla velice dobře.
Chtěl bych moc poděkovat organizátorovi této akce i ostatním, které již znám, ale moc rád jsem se s nimi zase viděl :)
Báječná akce v krásné restauraci :)

Moc děkuji a těším se opět někdy na nějaké akci :)

Lukáš
 

Tax

Moderátor
Správce
Predpokladám, že je doma aj najvzdialenejší účastník Pikku a teda môžem považovať tohtoročné stretnutie Bratislava 2013 za ukončené.
Stretnutie prebehlo v príjemnej atmosfére, ku ktorej okrem zúčastnených - ktorým týmto zároveň ďakujem z účasť a bolo mi potešením s nimi posedieť a podebatovať - prispel aj personál Pizzerie Katka dobrým jedlom.

K slovenskej účasti sa vyjadrovať nebudem, akurát len toľko, že tohtoročné stretnutie bolo celkom určite na dlhšiu dobu posledným verejným stretnutím v Bratislave.

Dovidenia nabudúce na niektorom zatiaľ nedefinovanom mieste na Zemeguli

PS: práve mi prišlo na um, že Poison býva ešte ďalej než Pikku a teda zrejme ešte cestuje :)
 
Naposled editoval moderátor:

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Tak i Pikku je doma. Díky Taxovi za pohostinnost a všem ostatním za prima společnost. Bylo to velice inspirativní setkání. Zrovna jsem si říkal, kde mám svoji cenu za nejvzdálenějšího účastníka a on ji vlastně pravděpodobně dostal Poison :D
 

poison

Pomocník strojvedoucího
poisonovi zbývá poslední jízda osobákem a má naježděno drahou na dva týdny dopředu, dokonce došlo i na bus díky výluce, ale co, počasí přeje vyhlídkovým jízdám a poslední co zbývá je, po výstupu zhlédnout ten proradný 100peks :)
 

VáclavS

Průvodčí
Taky už jsem doma. S Deteriem jsme jeli EC 130 Varsovia (s 362 004)do Břeclavi a chtěli chytit Vindobonu. To se kvůli zpoždění 25 min nepovedlo a jeli jsme pozdějším Ex 570 Zdeněk Fibich.
Díky Taxi za přijemné setkání.
Jinak jsem přivezl brýle v černých rámečcích, které jste tam někdo včera nechal u projektoru.
 

Delay

Signalista
Ten spoj poznám EC 130 a potom chytiť Vindobonu som chcel aj ja pred rokom cca :) a nakoniec som sa do Ústi dostal tak že som sadol na Fibicha a potom na nejaký R s hlavního nádraží :D ale cesta stála zato!
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Kdo před slezinou aspoň trochu sledoval vlaky z Peště, musel být blázen dělat si iluze o nějakém přípoji v Břečce. :)
I já děkuji Taxovi za pěkný víkend a setkání s děvčaty v Katce mělo opět jinou šťávu než v předchozích ročnících, hlavně při placení. Posledním mohykánem tedy bude VáclavS a to stejně jen protože se jim se 100peksem nechtělo z postele jak Bobkovi z klobouku :D
Díky i všem ostatním, myslím, že byla zase prča, jo a díky za fota.
 

poison

Pomocník strojvedoucího
A já to včera předpovídal, moc práce v servisu a jak nám dílko pěkně pokročilo, když byl čas :) :) :)
 

KimiR

Provozní technik
Ahoj ve spolek,tak i KimiR je doma,jelikož se zastavil u známejch,tak ho Alcapone Eurocity vyhodil v Břeclavi.Nic méně chci poděkovat Taxovi za skvělou slezinu.Dále o samodřejmě největší zábavu postaral náš Pepin alias Deterio,kdy řešil na 242 nějaké krabičky na podvozku :D.Fotky z akce jsou zde http://kimir.rajce.idnes.cz/Stretnutia_MSTS_Bratislava_2013 .Jinak jsem se opět hrabal v databázi kolejiva,bo z olešně jsem měl málo :D

________________________________________________________
Na tému Obnova databázy kolají v trati sa môžete baviť tu, tady, zde a hier
 
Naposled editoval moderátor:

pepah

Pokladník
Konečně jsem dorazil domů i já,prodloužil jsem si to ještě do Nových Zámků a prohlídku Komáromu,
taky děkuji Taxovi za organizaci srazu ,kde jsem si i pěkně poratoval mezi Redezem a Bratislavou hl.st. na 830ce a
na mazutce.
Jinak Slovan z Pešti jel je 15min zpožděn,tak jsem vše chytal.
 

duuso

Pomocník strojvedoucího
Ja by som sa touto cestou chcel ospravedlniť za moju neúčasť spôsobenú extrémnou pracovnou zaneprázdnenosťou keď som ani nestihol vlastne zaregistrovať na fóre že nejaká slezina vôbec bude :mad:. Večná škoda, posledné dva roky som síce absolvoval, nemalo to chybu, Laci kalap dole, ale o to viac ma mrzí to, že mi ušlo osobné stretnutie s nestorom ČS scény MSTS Pikkom s ktorým 12 rokov komunikujem iba cez maily. Snáď mi niekedy tá Praha vyjde, ešte raz sorry.
 
Naposled editoval moderátor:

Martens

Strojvedoucí
Správce
Dušane, stejně ta Blava byla paradoxně spíše výlet "čehúnov" do Blavy - jediným slovákem tam byl Tax jako organizátor ... tak snad dovi v Praze a nebo spontánně na příštím Rendezi. Mimochodem Dráčika jsem už taky docela dlouho neviděl :(
 

Tax

Moderátor
Správce
Martens napsal:
Dušane, stejně ta Blava byla paradoxně spíše výlet "čehúnov" do Blavy ...

No ale aspoň sa povozili na vlaku ťahanom mazutkou :D
Inak letmo sa tam mihol aj Brzda, ale keďže vznikol rádiový šum, stretol len tuším Alcapona s KimiR-om a keďže mal povinnosti, musel fučať domov.
 

KimiR

Provozní technik
Já s naší skupinkou (alcapone,deterio,JíříkTK) jsme ze slováků potkali ještě na rendezi uživatele Brzda1 ale jak si při cestě na katku se vypařil a to šel jen pro auto :D
 
Nahoře