12. setkání příznivců MSTS, Praha

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Kuš, bude na té slezině někdo, když všichni zmizíte na jakousi exkurzi? Potřeboval bych s některými probrat nějaké věci. Na exkurze máte dělat samostatnou akci.
 

VencaM

Začátečník
Zdravim.
Připravil jsem Vám zázemí na Stanici v kinosále. Máte tam doufám dostatek stolů. Nějaké židle jsou na place a další jsou na věšáku po straně pódia. Zásuvky jsou přístupné, ale doporučuji, abyste si přibalili prodlužovačky s rozdvojkou. Prosím, nelikvidujte věci na pódiu, barevné válce nejsou na sezení, ale pro děti na bubnování. K dispozici je freewifi, heslo naší klubové nebržděné se od loni nezměnilo.
Dorazím mezi 13. a 14. hodinou a vyřešíme zbytek. Mj. odemknu dílnu ve sklepě.

Pa zítra. V.
 

KimiR

Provozní technik
Je to na zítřek na sobotu exkurze cca na 2 hodky.Počítám tak kolem 14 hodky bychom mohli být zpátky na DDm a i po obědě u topolů.
 

KimiR

Provozní technik
Zbyněk šemora - však můžeš jít taky.po příjezdu na hlavní nádraží.Jelikož pojedu s Alcaponem,tak pojedu nejprve na Podbabu a kdo bude chtít,může jet pak se mnou na hlavní nádraží v 10:00.
 

Tax

Moderátor
Správce
Tax sedi vo vlaku, prichod na Wilsonak tesne po 12:00. Snad nejako na Podbabu trafim
 

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Ahoj, máme večer, půlka srazu snad vydařena. Připravujeme se na odchod ne večeři a na nocležnu a někteří domů. Těm co přijeli moc děkuji.
Proviant připraven.
SNC00770.jpg
První spolujezdec.
SNC00772.jpg
Tak a schází se nám to.
SNC00775.jpg
Občerstvovací koutek připraven.
SNC00776.jpg
A sraz v plném proudu.
SNC00779.jpg
SNC00781.jpg SNC00782.jpg
Jednou musí být něco poprvé. Deterio nás večer opouští a jede za milou.
SNC00783.jpg
 

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
Naše brněnsko-hustopečsko-blažovická delegace zdárně dokončila svou misi a zbylo po nás jen pár fotek

P2200326.jpg

Deterio, Mikulda, PepeQ a VrbaM

P2200349.jpg

Alcapone, paní Irenka, Miran, Deterio, Zbyněk Šemora a vpozadí PepeQ

P2200352.jpg

Luky(n), Kimir, Sponka, Stingray, Dvacka, Tax, Pikku, PepaH, Vrbam, Mikulda (snad jsem se u nikoho nespletl)

P2200350.jpg

Rob Zeman, Blažovák, Tom-E499.2002
 
Naposled editoval moderátor:

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Slezina jako vždy dobrá, konstruktivní, děkuji organizátorům a dopravě na místo určení. Co jsem si od sleziny sliboval, to se vyřídilo. Nějaké info o adresářích v Trainsetu pro souběžné fungování v OR, na to jsem zvědavý, vyzkouším a něco dám i do instalace na DVD pro BP90. Možná čas na to ještě bude, protože termín vydání bude záviset na Deteriovi, který slíbil dokončit v Ostravě perony a hlavně na Miranovi, který mi na slezině předal Mošnov jen ve verzi kabriolet, abych to nedával ven, dokud nebude finál, ale zatím přizpůsobil databázové objekty budově. :) Děkuji Deteriovi s Miranem, že mi udělali na počkání něco, co se nesmí veřejně vyslovovat a konečně přestane v OR mizet jeden objekt. Také se konala pomoc začínajícímu modeláři, zkrátka slezina neměla chybu. U oběda jsem si dal Plzeň, ale večer už doma na pivku jsem usoudil, že Staropramen je Staropramen. Sedí mi lépe. Plzeň asi jak kde.
 

Tax

Moderátor
Správce
Tax uz sedi vo vlaku a uhana domov. Vlak je beznadejne natrepany, tak som si doplatil 1. triedu a sedim v poloprazdnom dobytcaku s WiFi. Joskovi dakujem za organizaciu sleziny, ostatnym zucastnenym za ucast. Ostatne vylejem zo svojej duse az doma. V telefone sa pise dost zle.
 

dvacka

Průvodčí
Děkuji moc za super organizaci a vydařenou slezinu. Oba dny jsem si užil a opět jsem se něco nového dozvěděl.
Nedělní počasí se povedlo, takže prohlídka pražských památek byla fajn a zajímavým zpestřením
odpoledne :)
Těším se na viděnou ve vinném sklípku a příští rok v Praze v hojnějším počtu :)
 

Tax

Moderátor
Správce
Tak už som doma. Cesta s MHD trvala napodiv len niečo vyše pol hodiny. Zmyl som zo seba špinu velkomesta, zapol PC a môžem začať písať.
Tradičnej sleziny, ktorá je určená pre širokú verejnosť sa opäť zúčastnilo len zdravé jadro komunity MSTS. Snáď okrem jedného žiadny nováčik. Kde sú tí tzv. ľúďovia, ktorí majú plnú hubu rečí čo všetko urobia, čo plánujú a plnú hubu otázok čo a ako urobiť. Stretli sme sa prakticky len tí, ktorí sa stretávame stále. Potom sa pýtam: Načo organizovať veľké verejné sleziny? Predsa my, zdravé jadro komunity MSTS sa stretávame pri rôznych príležitostiach, po celý rok. Okrem Prahy v Bohumíne u Davida, v Bratislave, poniektorí u Mikyho v Olešnej. Deterio teraz vymyslel letné či jesenné stretnutie na Morave. Myslím že sa ukázalo zbytočné organizovať veľkú verejne dostupnú slezinu, pretože prišli opäť len tí istí. My, ktorí sa roky poznáme, roky sa stretávame a roky spolupracujeme. Ale nemáme komu odovzdať svoje skúsenosti.
Vy, ktorí ste odignorovali niečo sa dozvedieť, niečomu sa naučiť, stratili ste šancu. Budem citovať jeden príspevok z podobného fóra:
Toto je slobodné fórum. Bude ti odpovedané, alebo nebude. Žiadna morálna a ani etická spravodlivosť tu neexistuje a ani nebola. Dáš podnet, možno bude odozva. Nie je to o tom, že ty sa niečo opýtaš alebo napíšeš svoj postreh, a hneď niekto bude reagovať. Nie je to povinnosť ani nutnosť. Trpezlivosť. A pokora.

Tož ak Vám nikto neodpovie na Vaše otázky, nečudujte sa, keď ste prejavili nezáujem niečomu sa naučiť, niečo sa dozvedieť. Odpovedať na vaše otázky nie je našou povinnosťou. Keď to budete preháňať, nasledujú patričné kroky: Odpad, Delete, Ban. To je všetko.

Vy, ktorí ste sa zúčastnili na slezine tak ďakujem Vám za pekný a zaujímavý víkend. Ostatní, ktorí pravidelne chodia na naše stretnutia ale tentokrát sa nemohli zúčastniť, tak na Vás sa teším pri najbližšei, zrejme už len neverejnej slezine. Kdekoľvek, v Prahe, Bratislave, Bohumíne, Olešnej či inde kde sa stretnú ľudia dobrej vôle. Tak nashle ;)
 
Nahoře