13. setkání příznivců MSTS, OR, RW Praha

poison

Pomocník strojvedoucího
Josko já to ještě nevím jistě a asi jsem se hlásil jako poslední, takže pokud je problém s jednou postelí odstřelím se z Prahy už v sobotu večer. ;)
 

dvacka

Průvodčí
Já s uživatelem PetrP dojedeme určitě v sobotu před obědem a na nocleh zůstáváme oba dva.
 

alcapone

Pomocník strojvedoucího
No minule bylo take více rezervováno a bylo nas asi o 2 méně. Proto se ujišťuji. Ono by to šlo udělat asi, dyť víme jakej bordel tam je u okénka, že by se jeden člověk ztratil, jen by musel spát na něčem jiným.
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Josko jak říkám, pokud bude potíž, ztratím se večer po devátý, to už bude jedno, jestli tam přespím nebo pojedu večer domu, k tomu je má účast ze zdravotních důvodů stále nejistá tak pokud jde o jednu černou kartu tak to neřeš.
EDIT: Dneska se odtud dá obstojně dostat díky zastávce Podbaba, ze který si na Masaryčce hned a nemusíš se trmácet tramvají nebo metrem jak chuj.
 

Šnek

Vlakvedoucí
Přijel bych se taky rád podívat, ale celou zimu jak je sníh se věnuju dětem v lyžařském kurzu. :)
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Takže v sobotu přijedu také, nějakým Deterioexpresem 282 Je to 11.2. ? Měli poslední včasné jízdenky a to jen na sobotu. V podvečer snad něco pojede do Brna. V dobrý čas jede blbý Jančura a tam asi tato jízdenka platit nebude.
Nechtělo se mi. Tax mne přesvědčil, kamoš na pivě v sobotu mi řekl ať jedu a na chvíli z Hustopečí vypadnu, ať se odreaguji. I kamarádka klavíristka mne pustila. Její mamka mi včera říkala, "jeďte", je potřeba občas někam vypadnout. :D Jen jste zvolili blbý termín. Ona jede do Prahy za týden na Lotra. Špatná synchronizace. :D Ale asi máte pravdu všichni. Člověk by neměl jen pendlovat na čáře 100m z domova do práce a zpět. I ke kamarádce to mám asi jen 20 schodů. :D Vše mám extrémně blízko. :D
 

Tax

Moderátor
Správce
@Zbyněk Šemora : No vidíš. Zober aj klavíristku ;) Nech a priučí ;) Nebude prvé dievča na slezine ;)

@ all: hlavne niekto zoberte dobrý a výkonný noťas s TS2016 nech si môžete prezrieť trať BA Nivy a jej vlečky. Projektor dúfam že bude k dispozícii.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
To by musela být slezina leteckých nadšenců :D
Ale i když nějaké modely vláčků už ode mne ve vitrině v pokojíčku má. :D A na vláček hrajeme jednu melodii. :D
To je naše oblíbená, napsali jsme si z toho celou Suitu.
To až pojede na slezinu auto, pak můžeme i zahrát. :D
 

KimiR

Provozní technik
KimiR,jede určo i se spaním,aktuálně se mi omluvil Stingray kvůli horečkám a chřipajzně nejede.
 

JelkoLN

Cestující
Ahoj, môžem poprosiť o adresu? Prípadne dá sa tam parkovať?

Tax: Keď nič lepšie nebude tak poskytnem môj noťas, je celkom slušný :)
 

Tax

Moderátor
Správce
Ďakujem, aj môj je slušný, vlastne veľmi slušný, ale nemám tam TS201x ;) Len MSTS ;) Parkovať tam môžeš, daj si do navigátora Podbaba, hotel International. Neboj, nestratíš sa. Drž sa smer Vítězné náměstí a ulica Jugoslávskych partyzánů. Ulicu Pod Juliskou a Stanicu techniků potom už nájdeš ľahko.
 

VencaM

Začátečník
Zdarec.
Připíšu sem pár informací, které se Vám hodí k příjezdu.

Parkování. V Dejvicích fungují parkovací zóny, takže pokud to zapíchnete na ulici, tak si pořiďte parkovací lístek nebo se nedivte. Parkovat můžete na dvoře DDM, ovšem v sobotu jsou na autodráze závody. Lze očekávat, že bude dvorek plný závodníků, tudíž berte ohledy při parkování na ostatní. Měli byste se tam však vejít. Je to jen otázka správného pořadí, jako v tetrisu :)
V neděli už jste na Stanici sami.

Budova je přístupná od 8.00. Do sálu jsme nanosili pár stolů. Kdyby Vám nestačili židle, tak skládací visí jsou na zdi za oponou na pódiu. Pokud by nestačili stoly, tak si počkejte, až dorazím. Něco pak společně najdeme. Pokud narazíte na nějakou věc, o které nevíte, k čemu je dobrá, tak na ni nesedejte a ani s ní nedělejte nic jiného. Zázemí tam mají naši divadelníci a ještě nějaké další kroužky, takže tam mají naskládaný nějaký svůj materiál.

Já se na Stanici zjevím kolem poledního a budu až do večera. Odpoledne už tedy bude k dispozici i dílna v suterénu u kolejiště. Případně vám doplním rozdvojky a tak podobně.

V.
 

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
Zbyněk napsal: Takže v sobotu přijedu také, nějakým Deterioexpresem 282 Je to 11.2. ? Měli poslední včasné jízdenky a to jen na sobotu. V podvečer snad něco pojede do Brna. V dobrý čas jede blbý Jančura a tam asi tato jízdenka platit nebude.

Vidíš, kdybys dal vědět, mohli jsme jet na půl na celodenní jízdenku. Mně se samotnému nechtělo. No stalo se, co už s tím teď.
 
Nahoře