Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Vítek Chudlařský (autor skinu 242 281-4) si pro vás připravil další plzeňský plecháč. Je to 242 213-7 a opět je to velice pěkný kousek. Možná půjde na veřejnost dřív než 281, protože nejsem stále spokojen se vzhledem modrých polopantografů 281. Takže teď nudný export 213, vytvoření dds textur, sestavení balíčku, dopsání readme a jedem ...
scr07.jpg
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Víte co je to ostrý start? To je třeba ta situace, kdy s naprostým přehledem vypustím svoje modely do světa bez jakéhokoli testu v ORTS. Takže, stahujte a zkoušejte novinky pro střídavou trakci z naší dílny. Jedná se jednak o plecháče s texturami od Vítka Chudlařského (včetně 281 s modrými sběrači!) a jednak o upravené modely původní, ke kterým @Josef Vogeltanz doplnil úžasná diodová světla. Při instalaci 217 a 262 nezapomeňte na adresář common.inc , kde jsou právě definovaná.
Chyby samozřejmě hlašte, nejlépe na úřady schváleném formuláři a se všemi náležitostmi. Online budu až večer, tak při hlášení chyb buďte shovívaví, resp. trpěliví. A teď za zábavou, schválně kolik odhalíte nesrovnalostí a chyb.
scr01.jpg
scr03.jpg
scr05.jpg
scr07.jpg
 
Nahoře