Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo v.2

nebulus

Pomocník strojvedoucího
No a kým sa trať zverejní, môžete hádať odkiaľ sú screeny :)
Prvé dva asi spozná každý, tretí možno tiež a nad tým posledným som si aj ja lámal chvíľku hlavu...
 

duuso

Pomocník strojvedoucího
Takže panstvo, nastal deň D, na stránke http://xtrain.alsat.sk/ je uvoľnená k downloadu trať ŽSR 130 Bratislava - Štúrovo, verzia 2. Pripomenul by som ešte raz najdôležitejšie fakty pred inštaláciou. Trať je postavená na koľajive trate Bratislava - Praha takže k jej chodu je potrebný Global BP a adresár Track_B. Pre tých, ktorí tieto veci nemajú sú k archívu trate priložené obe zložky. Pred inštaláciou si starú verziu trate zmažte. Krajina je kompletne hotová v úseku Bratislava hl. st. - Štúrovo a na trati ŽSR 135 taktiež v celom úseku Nové Zámky - Komárno. Trať je zjazdná v lete, v zime a v noci bez chybových hlášok, jesenné textúry som už čiastočne vyrobil ale ešte ich niekoľko chýba a budú doplnené. Všetko ostatné sa bude dorábať a zverejňovať formou aktualizácií. Viac informácií je v textových súboroch "Čítaj ma" ktoré odporúčam preštudovať aby ste boli "v obraze". Na záver chcem poďakovať všetkým zúčastneným modelárom a spoluautorom ktorí mali so mňou 13 rokov trpezlivosti aby sme toto dielo doviedli do pokiaľ možno čo najreálnejšej podoby, takže spomeniem aspoň tých najviac angažovaných - Nebulus, Miro Kožuch, Dráčik, Ivan.ps, Vlado_0001, Pepa_H, - ešte raz vďaka Vám páni a ostatným tiež. Poďakovanie taktiež patrí Taxovi za poskytnutie webového priestoru. Takže vozte sa, jazdite, posunujte a keď zbadáte nejaké chyby alebo budete mať nejaké návrhy na úpravy poprosím píšte alebo screenujte do vlákna "Hlásenie chýb". Ďakujem a pozdravujem všetkých. Dušan.
 

Tax

Moderátor
Správce
Pokyny pre download a inštaláciu trate:
Stiahnite si všetky 4 súbory a uložte ich na vhodné miesto ( napr. D:\Instal\Routes ). Spustite súbor zsr130ins.exe. Inštalátor Vám nainštaluje trať priamo do adresára kde podľa registrov máte nainštalovaný MSTS. Cestu si môžete upraviť podľa Vašej potreby, napríklad D:\ORTS\Train Simulator.

Uvedomte si že trať ŽSR 130 je nekompatibilná s X-Track alebo Uniglobal, teda funguje len na na systéme BP.

Súčasťou inštalácie je aj Global a Track_B

Autori nezodpovedajú za škody ktoré si spôsobíte nesprávnou inštaláciou.

zsr130_sm.jpg
 

Plexi

Signalista
Chtěl jsem po trati trochu podrandit, než se pustím do tvorby, ale mám následující problém:
Vždy, když načtu hru, nahodím mašinu a rozjedu se, tak po asi 10 sekundách vždy hra úplně ztichne a spadne. Je jedno, jakou lokomotivu/soupravu nebo jaký začátek trasy zvolím. Zkoušel jsem 263, 560, BR189, 240, Vajnory, Komárno, Štúrovo, Senec - vždy to samé. Jediná výjimka je v případě, kdy jsem zvolil za lokomotivu hráče vozidlo 242.262 PSŽ - Pikkův "plecháč" upravený pro OR, tam zatím vše fungovalo a mohl jsem normálně jet.
Zkoušel jsem rovněž různé verze OR - ARR, stabilní 1.2.3766, experimentální, ale je to všude stejné. Už si nevím rady. Nevíte prosím, čím by to mohlo být?

Druhá věc - chybí mi silnice a některé objekty okolo trati. Trať jsem nainstaloval podle všech instrukcí, včetně Globalu a Track_B. Není to jediný případ, kdy mi chybí některé objekty a silnice - např. i u trati 323 se to stalo. Nicméně toto se dá přežít (byť to vypadá trochu divně).

Díky za pomoc.
 

nebulus

Pomocník strojvedoucího
Tak to je divné, ja som celú predošlú verziu zmazal a dal novú. Prešiel som teraz v MSTS celú trať od Bratislavy po Komárno bez chyby.
 

Tax

Moderátor
Správce
Testoval som to na MSTS aj OR a všetko bez chyby.
U mňa tiež, teda OR, MSTS som nejazdil. Zaujímavé je že niekto tam má nejaké muchy, niekto nie. Ja som pôvodnú ZSR 130 vymazal, Global a Track_B tiež a išlo to do čistej inštalácie. Bez najmenších problémov. asi by bolo dobré napísať v akej verzii OR jazdíte.
 

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Za mě také OK, já teda mám BP, tak jsem trať instaloval mimo a pak překopčil jen trať k BP. Pěkná práce. Jen jeden člen tu zase bude remcat. Opravuji aktivitu Hungarky, tak pak ji hodím ven o vikendu. Jen dotaz, nemáte někdo funkční stránky na maďarský trainset, co jsem měl, tak toho hromada skončilo a ty stránky co fungujou, tam se nemohu regnout.
 
Nahoře