Zamračené 749 v TS2016

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Vážení přátelé, zítra je volno. Abyste si ho patřičně jako fanoušci hraní si s vláčky užili, stáhněte si balík zamračených ze známých stránek http://pikku.msts.cz/railsim.html. Balík bardotek jsme pro Vás připravili s Romanem jako spoluautorem modelu, se zvukaři, s fotografy, s texturáři a dalšími spolupracovníky uvedenými v ReadMe. Čtyři unikátní zamračené různých serií mají animovanou kabinu a skriptované ovládání. Užijte si hraní ! :)

zamracene.jpg
 

Icik

Pomocník strojvedoucího
Nádhera! Jsou k sežrání. To ve skutečnosti opravdu tyto mašiny tak blbě brzdí? :)
 

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Pikku, moc děkuji. Zamračená mě donutila si znovu instalovat RW a naučit se zase vše od znova, včetně instalace mašiny a její oživení.
Jen 2 drobnosti - zapnutí baterky jsem v kabině nenašel, musel jsem použít klávesu a odemčení brzdy jsem musel také použít klávesu, páč jsem to nedokázal uchytit, furt jsem bral do ruky páku.
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Tak jsem jí (100ku) prohnal jako kdysi do Mostu, krásná práce chlapci, díky, němci i angláni čuměli jak vejři. :D
 

dem

Strojvedoucí
Už som to písal na RW fore,tie mašiny sú super , ale tá brzda je uplne zlá.....V reále to brzdí o 100% silnejšie......TIeto podvozky s touto brzdou sú veľmi účinné.....Ja som pri vypustení 3bar s HP nemohol s dvojčlenom zastaviť zo 40km/h zhruba na 60m pred návestidlom......V reále by som zastavil ako o stenu....
 

Roman

Pokladník
Jak už jsem psal jinde, dodejte podklady a já to milerád nastavím. Ale nějaké náhodné zadávání parametrů a zkoušení jestli by to tak náhodou mohlo být dělat nebudu. Na to nemám čas ani náladu. Momentálně tam je reálně spočítané brzdící procento.
Bohatě stačí video, kde je vidět rychlost za které se brzdí, tlak v brzdovém válci a rychlost plnění válce vzduchem. Pak dopsaná přibližná zábrzdní vzdálenost z dané rychlosti.
 

Roman

Pokladník
Rodí se další sestřička ;)
Ještě je tam spousta práce, hlavně při mapování detailů a korekce na normálové textuře. Ale už je to "prezentace" schopné :). To nejhorší, což je přechod textury mezi boky a čelem už mám za sebou a při použití shaderu s odlesky tam nesmí být žádná odchylka v odstínu...
Materiály mi poskytl Lukyn-cz za což mu děkuji.

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg
 
Nahoře