Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Plexi

Signalista
Já bych recyklované šestikolo, zvlášť v podobě současné (modré ČDC se zdvojenými světly i polomáčené se znakem ČDC) velmi přivítal.
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
No kluci, hlavně to nepřehánějte, zatím jsem nevydal ani 122 ani 242 :) A to jsem slíbil ještě upravit na nový standard ten PSŽ plecháček 242 262 a ostřím na velbloudy 130 ;) Chtěl bych moc poděkovat - @Pawlik mi poskytll model svojí 123 004 pro MsTS, kterou nikdy nevydal a ani nevydá. Takže možná ještě nějaké úpravy na 122 049 budou podle jeho modelu (který je rozhodně mnohem přesnější a věrohodnější než můj) .
 

dem

Strojvedoucí
Pikku ako mi ty nedáš pokoj s krčmou, tak ja nedám pokoj tebe s týmy zberačmi :) Inak je to pekné... :)
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
@Pikku : Bude aj verzia 3.89 alebo 4.9.29.3a?
Dokud bude nálada, tak budu recyklovat a recyklovat a recyklovat, až se zrecykluji k versi 10.28.999 o_O Ale už začínám být na plecháče malilinko alergický, tak budete mít ode mě zase pokoj :p
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Protože jsem oprávněně dostal za nevhodná střídavá smykadla co proto, vrátil jsem se pokorně na domácí stejnosměrný píseček. Zase si ale říkám, jestli nejsou čtyři nápravy málo, Antone Pavloviči ? Něco málo dalšího recyklátu z mojí dílny. Opět velké díky kamarádům modelářům, @Pawlik , @dem nebo @smejki za jejich pomoc a spolupráci. Stejně tak těm přátelům, kteří třeba chystají textury (@Dodo ) nebo ladí enginy (@Josef Vogeltanz ) . A nakonec svatá trojice ve hře ;) . Nedodělků si nevšímejte, jedná se samozřejmě o rozpracované stroje.

181.jpg182.jpg183.jpg
 

Plexi

Signalista
To ČDC je nádhera! o_O Bohužel již je to minulost, ačkoliv teprve nedávná (poslední číslo v tomhle laku - 115 - dojezdilo myslím někdy minulý rok).
 

kiski

Skladník
Honzo, veď ja som ti ponúkal komplet celé zberače z mojej 242... Takže výhovorky neberiem :) :)
 

dem

Strojvedoucí
Nemá......Rozdiel je len v prítlaku a v obložení. Aj to nie stále. Používa sa kerametal a uhlík. No dnes už len uhlík na oba systémy...
 

kiski

Skladník
@Tax: ja som mu tie zberače ale ponúkal práve pre striedavky...:) Narážal som na prvú vetu v Honzovom príspevku, kde píše, že "oprávnene dostal za nevhodná smykadla". Preto som mu ich ponúkol. Aj keď to samozrejme nevyvracia príspevok od Milana.
 
Nahoře