Pepa z Nuslí
Průvodčí
tak se omlouvám za chybnou formulaci, čili: Co tam jezdilo jinýho než zrovna uhláky????
wolf069 napsal:Ahoj, dá se momentálně někde stáhnout tato trať? Na ofik webu to nejde. Hoďte mi sem prosím někdo odkaz, nebo mi to hoďte na uložto. Díky
prolam napsal:wolf069 napsal:Ahoj, dá se momentálně někde stáhnout tato trať? Na ofik webu to nejde. Hoďte mi sem prosím někdo odkaz, nebo mi to hoďte na uložto. Díky
Podívej se o stránku zpět
VáclavS napsal:Trať jsem vyhrabal a zjistil, že je to zdravá verse trati kde by se mohlo podařit dokončit prvotní úmysl - dostavit trať do Chomutova. Navíc jsem během zkušební jízdy zjistil tolik chyb, že jsem řekl ne , takhle jít trať do světa nemůže. Když už není směrově dobře tak alespoň bez chyb. Divím se sám sobě, že jsem tenkrát vypustil takový zmetek.
Mimochodem trať se schovala velice dobře - mezi česká vozidla.
prolam napsal:VáclavS napsal:Trať jsem vyhrabal a zjistil, že je to zdravá verse trati kde by se mohlo podařit dokončit prvotní úmysl - dostavit trať do Chomutova. Navíc jsem během zkušební jízdy zjistil tolik chyb, že jsem řekl ne , takhle jít trať do světa nemůže. Když už není směrově dobře tak alespoň bez chyb. Divím se sám sobě, že jsem tenkrát vypustil takový zmetek.
Mimochodem trať se schovala velice dobře - mezi česká vozidla.
wolf069: O čem se tady asi píše...
VáclavS napsal:...dostavit trať do Chomutova....
wolf069 napsal:A kdy ji znovu zveřejníte?
Jestli máš takový podklady tak se pochlub, rád se poučím. Jak vypadalo kolejiště původně? Kdy skončilo stavědlo/stanoviště 1 na Smíchovském zhlaví? Měly Hlubočepy původně odjezdová návěstidla? Kdy se naposledy křižovalo v Hlubočepech?
Máš šanci, Hlubočepy budou i v nové trati 120 (verse rok 1985), takže sháním co se dá. A jediné co jsem se zatím dozvěděl, že si celou dobu pletu podniky. Takže jak to teda je? Jinak v pláncích SŽDC je stav někdy z 80. let, ale stav z plánků mi nesedí na fotografické podklady.