Křižování vlaků

poison

Pomocník strojvedoucího
Ten traffic nasazený až na trať od Levic před startem aktivity samotné by měl blokovat hráče sám o sobě, ale protože jede ještě přes nákladní skupinu, není tomu tak, takže jsem vložil servis mezi to zlobivé návěstidlo a výhybku na desátou kolej, který startuje před začátkem aktivity i před startem traffic (jak můžeš vidět na screenu test130_srv 14:5:0, test130_trf 14:6:0, to je dáno tím, že se nechci počítat se sekundami u vyčkávacích bodů a dávám rovnou 3600 t.j. hodina, u tohoto servisu bylo dokonce tuším 3720 o dvě minuty déle, aby zmizel při průjezdu traffic nákladním nádražím) ten vlastně drží traffiku cestu a blokuje hráče, po jeho zmizení, jak jsem psal, při průjezdu traffic po nákladním nádraží, se postaví cesta traffiku, který vjede, ten druhý servis test130_srv2 jen drží hráče do požadované doby odjezdu.

test130a.jpg
 

Jacob10

Začátečník
Zdravím Vás, som vo svete MSTS pomerne nový, ale už niečo málo ovládam a aj tvorím aktivitu, zatiaľ sám pre seba, na trati 321. A mám na vás skúsenejších veľkú prosbu, mohol by mi niekto vysvetliť ako sa používa CD_servis 2 na blokovanie návestidla, pri predbiehaní môjho vlaku trafficom? Čítal som celé vlákno, skúsil to x krát a stále mi traffic nepustí predomňa, ale až po mne. :( Viete mi s tým niekto prosím vás poradiť?
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Trasu servisu2 vložíš mezi návěstidlo a výhybku na trase hráče se servisním bodem, kterým si nastavíš v sekundách čas do kdy má hráčovo návěstidlo blokovat. Celá anabáze o servisu2 je dlouhá. Napiš mi kdyžtak do SZ konkrétní situaci a probereme to.
 

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Ahoj lidičky, tak mám problém. Začal jsem opravovat svojí aktivitu R 757 Klidná síla do OR. Teď mám ale problém s křižováním v Potštejně. Přijedu rovně a naproti mě by měl vjet rychlík A i přesto, že já mám WP hráče nastaven na 10:08, rychlík, který má odjezd jenom dvě minuty po mně prostě do stanice nevjede. A to je nasazen v 10:03.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Protáhni mu koncovou trasu až do další následijící staníce o více kolejích. Jinak trasa hráče, je mezi návěstidlem a perónem výhybka? jestli ano, musíš dát ten WP s kódem až ke klacku za výhybku.
 
Nahoře