To byl úmysl, protože jsi nedodal fotku zeshora nebo na detaily každého mezikruží. Ale i tak, umíš si pak představit tisíc polygonů navíc? Asi by stačil jen nahoru dát texturu horního pohledu. Vždyť jsem se tě ptal, jaký to má tvar a prý si nejsi jistý. Tak jsem model udělal tak jak je. Fotky co ukazuješ výše nemám. Na nich je krásně vidět, že je to čtverec. Na těch co jsi mi poslal to vypadá jako kosodélník.

Co už. Těch košů už mám namnožených desítky.
Koukám, že Deterio mi na mé modely vždy dá buď mračouna nebo HaHa. Tak tomu říkám "podpora" od zkušeného modeláře, který modeluje už 20 let. Vždyť jsi byl nedávno v Drážďanech a to tě nenapadlo tam nafotit víc než cedulky názvů stanic? To je hodně kontraproduktivní. Vždyť máš i fotky od Kimira, tak jsi musel vědět, že je to pravěk a číslování kolejí je už jinak a také, že koše na odpadky podle Kimirových fotek vymodelovat kompletní nejdou. A on měl tenkrát smůlu, že velká část nádraží byla pod lešením. Ale co už. Priorita je tohle nádraží dokončit. Myslím, že tohle je nejsložitější model z celé BP. I kolejově. Je nutné vědět, že model je pro simulaci práce strojvedoucího, tedy ne pro cestujícího, který bude prolézat nádraží a tedy nezaměřovat se na detaily, které mašinfíra z okna nevidí. I tak to tam bude herní zátěžová bomba.