Trať ČD Praha Děčín

Rotacak

Začátečník
Tak jsem zkoušel nainstalovat trať 090 na MSTS. U kámoše je trať relativně v pořádku, až na Děčín, kdy mu to při jakémkoliv pokusu se přiblížit ke stanici spadne kompletně celé MSTS do Woken (Má Win XP). U mě trať bez poslední aktualizace fungovala, nainstaloval jsem poslední aktualizaci a trať se mi již nespustí (hodí mě to do woken, mám Win 7 RC). Zkoušel jsem stáhnout xtracks, ale ohužel odkaz na xtracks jaksi nefunguje, ani včera, ani dneska. Našel jsem alternativní odkaz, stáhl jsem a doma vyzkouším. Zkoušíme s kámošem novou instalaci a uvidíme. Nevím, kde je chyba u mě, ale já už to prostě nespustím, ať se snažím, jak chci, nedaří se...

/edit: Tak xtracks doinstalován, v Děčíně jsou vidět pouze položené koleje, bez objektů (je vidět akorát most a nějaké náznaky depa a točny), jinak se nyní dostaneme až do DC, u mě zatím neodzkoušeno
 

harpagon

Začátečník
Zdravím, prosím neposlal by mi někdo GLOBAL k této trati??? Nějak mně nejde stáhnout.
k.vola@seznam.cz
Díkes ;)
 

Ramon Juan

Cestující
harpagon:

Na stránkách Tygyho klikni na sekci aktualizace a úplně dole se nachází "Trať 090 volně na netu". Pod tím najdeš k stáhnutí Global a ten by měl jít v pohodě.
 

harpagon

Začátečník
Ramon Juan napsal:
harpagon:

Na stránkách Tygyho klikni na sekci aktualizace a úplně dole se nachází "Trať 090 volně na netu". Pod tím najdeš k stáhnutí Global a ten by měl jít v pohodě.
Díkes už stahuju :D
 

Venny

Signalista
Ramon Juan napsal:
harpagon:

Na stránkách Tygyho klikni na sekci aktualizace a úplně dole se nachází "Trať 090 volně na netu". Pod tím najdeš k stáhnutí Global a ten by měl jít v pohodě.

Nebo zkuste, pánové, univerzální Global Petra Nováka z tohoto odkazu: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2283
Kromě 090 zvládá též 321, 180/183, 310 verze 1, ŽSR 150... ;)
 
Naposled editoval moderátor:

Tygy

Hradlař
Ahoj všem po delší odmlce. Času mám opravdu málo, za některé nedostatky na webu trati se omlouvám, něco jsem opravil, něco jsem ale opravit nemohl, protože nemám místo na FTP. Global pro 090 musí jít stáhnout normálně. Je to vlastně UZK verze 3.20 s tím, že je již ve složce Global po rozbalení. Snad bude už trochu času o Vánocích a budu moci opět něco vypustit do světa. Mám tam již přes půl roku připravenou úpravu objektů hlavně v okolí Vltavy mezi Prahou a Kralupami n.Vlt., ale prostě není čas a pak není místo na FTP. Pokud se tu najde někdo, kdo má možnost mi poskytnout místo do 500MB na FTP a zároveň i přístup, budu velmi vděčen.
S pozdravem Tygy
 

Tygy

Hradlař
peršink napsal:
Na webzdarma by se to dalo hodit ne ? Tam můžeš mít těch 500MB .

Díky za typ, třebas to vyjde. Chci spíše jen prostor, stránky už mám, nějaké místo tam je, ale tolik na vše není.
 

KJ_Ross

Pokladník
Zdravím
Vyhrabal jsem nějaké DVD se zálohou a ve složce s věcmi pro trať 090 jsem našel Trainset_Setup o velikosti 300MB. Je to trainset dodávaný c CD tratě, když se ještě prodávala a nebyla ke stažení. Neví náhodou někdo, jestli je kompatibilní s tím trainsetem, který už nejde stáhnout na Tygyho stránkách?
 

Robert Schindler

Cestující
Tygy napsal:
Pokud se tu najde někdo, kdo má možnost mi poskytnout místo do 500MB na FTP a zároveň i přístup, budu velmi vděčen.
S pozdravem Tygy

Mohl byste zkusit i Zymic - je tam 6 GB prostoru zdarma, také mám u nich stránky - http://zymic.com/.
 

Venny

Signalista
Důležitá zpráva pro uživatele a příznivce této hezké trati: zde ( http://jirik-tk.sweb.cz/dwnl_%20index.htm ) je k dispozici download další verze UniGlobalu, s nímž bude devadesátka bezproblémově spolupracovat.
Více na webových stránkách JiříkaTK nebo na http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/...4#pid99874 ...
 
Naposled editoval moderátor:

Pavlík

Pomocník strojvedoucího
Trochu jsem hledal na netu a našel jsem Trainset_090 ke stažení na serveru uloz.to. Takže kdo chce, tak ať stahuje. Jenom podotýkám, že to není můj upload.

Takže linky jsou zde:

http://uloz.to/2826887/trainset-090.rar
http://uloz.to/2826888/trainset-090-1.rar
 

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Zdravím pánové
Mám povolení od Tygyho aktualizovat jeho trainset + přidat pár věcí. Samotný trainset, který byl ke stažení mám opravený. Teď jde o to co k tomu trainsetu přidat. Toto se týká pouze aktivitářů ne uživatelů. Co tedy. Od modelářů, kterým jsem psal mám povolení zařadit jejich modely, jsou to OndraJ, Pikku - u něj to co mam ze sleziny, vše ostatní co je na webu jsem na jeho žádost odstranil. Pak mam povolení od Kadra, Kanka, ATB, Čoudy, Lubomira, Davida Hájka, u něj ještě musím počkat jak se k tomu vyjádří Dejv. U ostatních zatím čekám na odpověď. Podotýkám jde mě pouze o modely co se vyskytují na této trati což je asi většina vozidel CD a DB. Neznám až tak poměry. Samozřejmě snažim se jít i podle domovské stanice. Ale nemáme vše.
Pokud jsem na někoho z modelářu zapoměl omlouvám se. A ber te to tak, že momentální velikost trainsetu je nějakých 750 mb, tak se určitě bude něco vyhazovat. Jo a zda to vydat v balíku celém či to rozdělit na to co je v BP a popřípadě ještě na nějaké složky, aby dejme tomu to bylo po 200 mb. Děkuji za příspěvky.
 

Venny

Signalista
alcapone napsal:
Zdravím pánové...
Jo a zda to vydat v balíku celém či to rozdělit na to co je v BP a popřípadě ještě na nějaké složky, aby dejme tomu to bylo po 200 mb. Děkuji za příspěvky.

Já bych se přiklonil k tomu rozdělení, aby si mohl každý stáhnout jen tu část, kterou potřebuje. TBP má asi většina z nás, v samostatném balíku by měla být konkrétní vozidla sloužící na 090 - naše i německá. ;)
 

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Však ano, te jasný, psal jsem to i majitelům modelů, že trainset bude minimálně na 2 složky a to s a bez TBP. S tim, že defakto samotný trainset 090 bez TBP je hotový a je jenom přidáno to co není v TBP, tento trainset bude jako první ke stáhnutí. Pak časem se dodělá zbytek tedy pokud to má cenu. O to mě jde. Zda se dělat s tou druhou složkou.
Pokud někdo chce přidat to co není v TBP a je na zahraničních stránkách a vypadá to slušně musí mě s tim pomoc. Jde mě hlavně o sesumírování e-mailu v angličtině či němčině či maďarštině.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
alcapone napsal:
....
Pokud někdo chce přidat to co není v TBP a je na zahraničních stránkách a vypadá to slušně musí mě s tim pomoc. Jde mě hlavně o sesumírování e-mailu v angličtině či němčině či maďarštině.
Ale pak si to hlavně nalaďte nebo se nepohne ani kolo. ŽSR před rokem vyjednal hodně vozidel k doplnění ze zahraničí a psal, že kompatibilní nebylo vůbec nic a vše musel přepočítat a naladit. Ono zase taková sranda to není.
Nejčastější se to projeví tak, že neodbrzdíte vlak nebo nepůjde nic odpojit.
 

Honza

Průvodčí
Pro Alcaponeho:
Doporučuji u zahraničních vozidel v každém případě zkontrolovat spřáhla, pokud je to alespoň trochu možné směrování zvuků převést na české (u vozů) a zkontrolovat brzdy.
Ale pozor, třeba i Čouda má na webu sem tam ne zcela vše v pořádku, upravuji mu zvolna nastavení vozidel, napiš, co potřebuješ, doladíme to, ať už je to aktuální.
A pokud jde o zveřejnění, je to sice více práce při tvorbě webu, ale přimlouval bych se právě za styl alá Čouda nebo alespoň vylepšený Sinus. Tedy buď po jednotlivých vozidlech nebo alespoň řadách, ale hlavně oddělené modely a chování. Je to o stahování po menších objemech, ale především je pak snažší oprava při změnách v chování.
 

Čouda

Pomocník strojvedoucího
No Honzo ty chybky tam asi byly. Něčeho sem si byl i já sám vědom, teda alespoň co se spřáhel týče. U peršingů mi to trošku zablblo, ale to už je dlouho a vůbec nevím.

Pro Josku: Pepíku nebylo by lepší ty vozidla co sou mimo TBP do něj prostě zařadit a celý TBP potom vystavit někde ke stažení po řadách?
 
Nahoře