Trať Luhačovice (341 a 346)

Bijisek

Začátečník
ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda-li jde někde ještě stáhnout celá trat Luhačovicko, nebo jestli už ne a jde na mojevlacky stahnout jen aktualizace na 1.8?

poison

Pomocník strojvedoucího
Global stačí ten od BP. Pokud ho nemáš určitě jej seženeš bez potíží.

poison

Pomocník strojvedoucího
Tak máš někde chybu, já mám trať s Globalem BP a nemám ani jeden error. Pokud chceš však pomoci budeš muset být sdílnější a ne napsat "háže to errory". Ty hlášky obsahují nějaký text, abys věděl kde je chyba a ten si ty necháváš pro sebe, takže buď si to vyřešíš sám, nebo budeš muset na fóru správně komunikovat. Navíc pokud to "mám" je pořízeno z nějakého úložiště, tak už to může být právě ten kámen úrazu. ;)

Dan J.

Strojvedoucí
Global stačí ten od BP
Čau, ale bacha, Zbyněk psal někde před nedávněm, že po aktualizaci BP už budou v Global BP změny, takže starý Global BP, já jsem jej před poslední aktualizací zálohoval a mám jej jako Global k trati ŽSR 130 a tam mám i Luhačovace a ostatní tratě co běhaly pod Global BP před aktualizací.

Bijisek

Začátečník
Ok takže mám global BP od Trati 323 a stáhlou verzi 1.8 z mojevlacky a error je : An essential fie is missing and Open Rails cannot continu
.../Routes/Luhacovice/TTYPE.DAT

poison

Pomocník strojvedoucího
No a co ta hláška "hlásí"? Když víš, jak se řekne anglicky chyba, jistě vyluštíš i toto. Ve složce Routes/Luhacovice ti chybí soubor TTYPE.dat, máš ho tam?

poison

Pomocník strojvedoucího
Protože na webu mojevlacky není celý projekt tratě jak jsem si myslel, ale jen aktualizace 1.8. Musíš na výše uvedeném odkazu stáhout vše od verze 1.5 až po 1.71 a 1.8 z mojevlacky.cz, vše postupně nakopírovat do Routes, pak zkusit. Hlášku po kliku na stažení odklepni možností "Beru na vědomí..." a normálně vše stáhneš.

Nahoře