Adresy na stránky s downloady, třeba TGV nebo ICE

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Deme, probůh. Já nejsem uražený. Mám vlastní trainset, který si upravuju dle sebe. Rozhodně nebudu mít skin s takto dlouhým názvem. Jen jsem se chtěl podělit o nález těchto skinů s ostatními. Jasně, nejvíce se vozí uhlí a ruda. Dřevo v těchto šrotech jistě nenajdeme.
 

dem

Strojvedoucí
Už som videl aj drevo.......Ale to je jedno...Keď si to preznačuješ pre seba je to tvoja vec. Ale akonáhle sa to objaví niekde verejne,už je to neoprávnený zásah do autorovho diela....Toto keď sa nenaučíme rešpektovať tak amen tma....Bordel,nad bordel....
 

Dan J.

Strojvedoucí
JJ, směruje to na The Train DE, já jsem je tam i našel, jinak ty bedýnky OR už tam jsou tak 3 týdny. :)
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj.
Kašlu na to, jiná elektrika METRANS než ještě u Maďarů není a tak půjde na trať kamkoliv :) , holt jsme v MSTS a musíme něco skousnout (je to jen hra), není to taková dělovka, jak potkat v Ostravě Laminátku 230, co už jsem v jedné aktivitě zažil. :) Ale taková technická, jde nějak snížit smetáky, aby netrhaly dráty? Dan
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Každý máme jiný názor, raději nic než tohle jako náhradu, stejně jako LE v podobě HU flirtu, takový kabát MT tu nikdy nebyl. Smetáky upraví pouze autor modelu.
185 v Ostravě asi jo, ale dolu bych to nerval, bylo by to jako s tou laminou. ;)
 

dem

Strojvedoucí
Metrans nie je česká firma.....A len zato že niečo nejazdí v čechách, ešte neznamená že to neexistuje

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Já neříkal, že to neexistuje, ale řadu 185 v běžném provozu v CZ nepotkáš.
 

dem

Strojvedoucí
No v CZ asi nie.....Ale je to myslím lepšie aby tam bola MT mašina na MT vlaku ako Cargo lamina, či bobina, či iný šrot :)
 

Šnek

Vlakvedoucí
Já neříkal, že to neexistuje, ale řadu 185 v běžném provozu v CZ nepotkáš.
Ale za to bysme měli od nového GVD potkat na trase Praha - ČB - Linz řadu 380 doplněnou o dva kusy zřejmě Vectronů. Záleží co pronajmou.
 

poison

Pomocník strojvedoucího
A ty tomu Honzo věříš? Mě je jasný, že pokud budou pronajímat Vectrony, proč půjčovat od ÖBB 1116, ale dokud neprojede pod okny, neuvěřím. Ostatně zeptám se cvičnýho, zda už plánuje zkoušky na 380 či Vectron. ;)
 

Šnek

Vlakvedoucí
To jsou slova ředitele odboru 12 Rosti Nováka, tak na tom něco bude.
Poslední železničář.
 
Nahoře