Hele, ty "Víš ty, kdo já jsem", dotaz ti byl zodpovězen v jiném vlákně půl hodiny předtím, než jsi ho napsal sem. Opravdu není nutné takto zanášet fórum balastem!
Dále ti dám jednu radu. Jest-li a zda-li se píše dohromady.
Hele, ty "Víš ty, kdo já jsem", dotaz ti byl zodpovězen v jiném vlákně půl hodiny předtím, než jsi ho napsal sem. Opravdu není nutné takto zanášet fórum balastem!
Dále ti dám jednu radu. Jest-li a zda-li se píše dohromady.
Zkusím se zeptat zde. Poradil by mi někdo, jak se kopírují "zdroje zvuku" Prozatím jsem překopčil sms. soubor s waw. souborem do přislušne složky sound a prd. Očividně to chce něco v sms. souboru přepsat ale na to něco nejsem schopen přijít. Pomůže mi hodná duše?
Tom Kanka: Když dám v sms. "najít" a wav. najde mi to přislušný nazev souboru, který k tomu pasuje, tudíž tam asi chyba nebude. A nebo jsem neporozuměl moudré radě.
Tom Kanka: edit zde bohužel nejde tak píšu znova, pochopil jsem až teď upsal jsem se a místo wav jsem napsal waw. Dobry chapu ale chyba byla jen v upsání zde na foru. V sms souboru je wav.
Tom Kanka: Sound a umístění souborů je správný. Poradil mi pan průvodčí (už mam popito a netroufám si napsat nick at ho nezkomolím) Bylo třeba v souboru ttype zapsat přidane zvuky, toť vše Že je někde něco třeba dopsat, mi došlo ale študoval jsem sms. soubor danyho zvuku, co tam chybí nebo přebejvá a to bylo špatně