Úzkorozchodka JZD_760mm

Honza

Průvodčí
Vždyť jsem říkal, Lovoš od Lovosic. Lovoš je ten vyšší kopec, na vrcholu turistická chata KČT, nižší dvojvrchol Kybička ...
 

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
Ode dneška si můžete stáhnout drobnou estetickou předvelikonoční aktualizaci tratě JZD. Připomínky jsou vítány, na trati se pomalu ale jistě bude pracovat dále. Další aktualizaci předpokládáme na podzim.
 

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
Koukám, že tu už provozuju samomluvu. No nevadí. Takže měl-li byste někdo z vás zájem a chuť projet a hlavně opoznámkovat (!) pracovní aktualizaci tratě JZD verzi 6.0, prosím, napište mi mailem.
Poznámka: Těm, co ode mne před časem trať vyloudili a nenapsali ani řádek, ji samo už nepošlu
 

Bendík

Provozní technik
Jiříku,
u aktualizací Tvých tratí nenacházím slov, proto (radši) ani nereaguju a jen slintám a následně (po zveřejnění) si jízdy patřičně užívám.
 

Fana Staněk

Hradlař
Hezký den!
Přesně tak. To člověk jen čubrní, jak to máte "vyšperkované". Všechno! A máte pravdu, je dobré to zde napsat, protože to hodně potěší, když za "z lásky" dělanou práci je člověk alespoň takto málo odměněn. Vidím to na sobě, když se mě někdy něco podaří a platí to taky většinou pro ostatní. Ať je to jakákoliv činnost. F.
 

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
Bendík napsal:
... a následně (po zveřejnění) si jízdy patřičně užívám.
No jo, jenže já bych byl raději, kdybys jezdil už teď a hledal chyby a navrhoval další vylepšení či jiné "blbiny".
 

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
Ode dneška je ke stažení betaverze "6" tratě JZD. Pokud najdete chyby, prosím hlaste.
K jejímu vzniku přispěli Pikku, Neznamsebe, Hynďa, Bob57_cz a Deepguinness, kterým tímto vzdávám veřejně dík.
 

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
Kdyby se našel někdo, kdo by mi zkontroloval, zda v nové aktualizaci Trainsetu JZD nic nechybí a projel nová vozidla, budu rád.
 

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
Nenašel se nikdo, nenašel.

Po delším přešlapování na místě jsem se tedy rozhodl zveřejnit aktuální verzi tratě JZD pro OR. Mám totiž obavy, že se hned tak nedokopu k nějaké zavěreční či shrnující aktualizaci. Trať je však kolejově a návěstidlově nezměněna, takže vše, co fungovalo v minulé verzi, bude fungovat též. A totéž bude platit pro verzi příští.

Nová vozidla a vozidla s upraveným laděním pro OR, která plánuji dát do světa s finálnější verzí tratě, budou ještě nějaký čas parkovat na mém disku. Důvod je obvyklý: Pomocníků ubývá a dokonce i „pomocník můj nejvěrnější“ se dal na stavění tratí.

Takže, kdo máte chuť, stahujte a budu rád, když mi následně napíšete alespoň nalezené nedostatky a chyby
 

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
Bohužel tu trpím stále samomluvou. Ale k věci: Díky Robertu Zemanovi a Deepguinnessovi (z Německa) přibylo opět pár vozidel do trainsetu JZD. Takže, kdo máte ještě dnes chuť, stahujte z mých webovek. Budu rád, když mi následně napíšete nalezené nedostatky.
 
Nahoře