Já jsem svého času volil opačný postup. Půl roku jsem stavěl a mlčel. A až bylo skoro 100 km hotových, založil jsem trati stránky a nabídnul jsem k otestováni beta verzi.
Zatím mám hotové tratě jen dvě, ale v hlavě 10 dalších. A na jedné i pracuju. Ale dokud nebude alespoň z poloviny hotova, nenajdeš zmínky o ní ani na Fóru ani jinde na netu.
Preboha, len to nie - sosni si posledný Xtracks, k tomu UZK a zbytok podľa odporúčania Jirku-TK ... keď nevieš čo a ako, spoj sa s Tygym, snáď ti poradí čo a ako ...brzda1 napsal:No, takže dnešok som zabil riešením Globalu, vyskúša som X track 3,2, ale do čistej inštalácie MSTS to nejde, chýbajú textúry... tz. amatér si s tým neporadí, použijem teda global BP.
Václave, nemlž... toto ako keby som už niekde počul. Zaujímavé je, že vo svete sú na x-tracks postavené desiatky či stovky tratí a nemajú taký problém. Že by to bol strašiak len u nás ? Nie, vec je niekde inde ... ale to s tebou nemienim rozoberať.VáclavS napsal:U Xtracks však hodně zlobí databáze, což jsem si taky užil. Navíc rád způsobuje pády v editoru. kolejivo BP = stabilita.
Tož ti za to chvála ... Jak postavíš prvý aspoň 25 km dlhý úsek, hlásim sa na betatestingbrzda1 napsal:Aj napriek tomu že som postavil koncept, teda sú osadené 4 stanice - len vzdialenosti, nie kompletné koľajivo,upravím kľajivo, nebude Global BP ale X track...dám na odborníkov.
To je trochu blbost, MSTS má přesnost na značky zhruba 2m (záleží jak se trefím při kliknutí do mapy). Nevzniká chyba někde při sbírání dat z mapy nebo při převodu do MSTS formátu?brzda1 napsal:No a pri pokládke podľa GPS máp som zistil, že MSTS si s tým robí čo chce, +- x metrov, presné osadenie je teda nemožné, myslím tak, aby to bolo tak ako to má presne byť. Ak zoberiem x dig. máp a porovnám súradnice, rozdiel je až 500 metrov pri zadaní toho istého bodu, čo si myslím, že je teda dosť. Takže trať nebude reál ale fikcia s metrovou improvizáciou.
Jiné tratě neznáš?Zbyněk Šemora napsal:A je volba buď mezi Martinem s 321 nebo BP.
Tax napsal:Môj názor je ten, že by sa konečne nemali vytvárať všelijaké svojské úpravy globálov a malo by sa stavať na systéme, na ktorom funguje celý svet
Takže to máš jasné - drž se X-tracksov a budeš kompatibilní s drtivou většinou tratí.....tedy kromě výjimek typu BP a těch, co běží na tomto globale.brzda1 napsal:Ja mám k tomu len toľko..hoší, klídek.Tu nejde o to, aby sme sa tu vadili a presadzovali si svoje, ale o tom, že sa na to pýtam, lebo s tým potrebujem pohnúť. No a zatiaľ som s tým nepohol, lebo vychádzam z toho, že si to nainštaluje aj niekto, kto má čistý MSTS. A čo zistí? ................že mu to nepôjde lebo bude potrebovať 20 Globalov...............