Trať 281

Miran

Moderátor
Správce
dem napsal:
Keď sa ti bmp nepáči tak ho neotváraj, je to snáď jeho vec ako to dá na net........pletieš si konštruktívnu kritiku s buzerovaním.. :!::!:
Jenomže se to bmp takto uložené jako obrázek stahuje do počítače toho kdo si příspěvek prohlíží a data stojí peníze, kapišto? A platit za něčí neznalost a bezohlednost se nikomu nechce.
Pokud to bude jenom jako odkaz, který si stáhnu jen když budu chtít tak možná... Ale stejně je to bmp jako obrázek náhledu zhovadilost non plus ultra.

Gajdma

Provozní technik
Miran napsal:
dem napsal:
Keď sa ti bmp nepáči tak ho neotváraj, je to snáď jeho vec ako to dá na net........pletieš si konštruktívnu kritiku s buzerovaním.. :!::!:
Jenomže se to bmp takto uložené jako obrázek stahuje do počítače toho kdo si příspěvek prohlíží a data stojí peníze, kapišto? A platit za něčí neznalost a bezohlednost se nikomu nechce.
Pokud to bude jenom jako odkaz, který si stáhnu jen když budu chtít tak možná... Ale stejně je to bmp jako obrázek náhledu zhovadilost non plus ultra.

Předěláno na JPG.

Gajdma

Provozní technik
Zdravím vás,
Stav 281:Dnes se mi konečně podařilo prodloužit o pár metrů ve ValMezu koleje a zkusím s tím dále pohnout,současně jsem musel znova udělat v Zubří pár objektů,takže mám další týden zpoždění.Hold nejsem žádný mistr

Gajdma

Provozní technik
Zdravím vás,
mám menší prosbu,nevíte jestli se dá někde sehnat potřebná dokumentace pro tratě Kojetín-Tovačov a Nezamyslice-Morkovice, onen problém je, že po těchto tratích už vlaky nejezdí. Já bych to zkusil postavit jsou to krásné lokálky ještě za stavu ČSD. Vybudovat kousek trati 300 by až takový problém nebyl. 1 zastávka, 1 stanice, a k tomu ještě malá, ale pro tyto tratě jsem nesehnal vůbec nic. Předem děkuji,kdyby někdo o něčem věděl.

Gajdma

Provozní technik
Zdravím všechny,
od mého posledního příspěvku uplynuly 2 měsíce a mnoho se za tu dobu změnilo.
Začnu tím, že byl projekt dočasně pozastaven. Krajina je před Stříteží a snažím se postavit ValMez. Dnes lituji toho, že jsem o projektu sdělil hodně brzy. No, příště budu moudřejší a napíšu o ni, až bude betaverze projektu. No, stavba pokročila opravdu hodně málo. Na screenech zde se můžete přesvědčit, že to není ono.

Projekt však nekončí úplně. Budu se snažit co nejdříve znova nabrat tempo.

Moderátory prosím o zamknutí tohoto vlákna. Předem moc děkuji.

Přeji hezký den.

Martin S.

Posunovač
Autor této tratě byl tady na fóru aktivní naposledy 9. 9. 2021 a hned nad tvým příspěvkem je napsáno, že 10. 5. 2009 byl projekt "dočasně" pozastaven. Toto "dočasně" už trvá 14 let a 6 měsíců. Takže... Co myslíš? ;)

Nahoře