Děkuji.Ahoj. Já mám sound z tratě 321.
Za 1) Ještě nic nikde nenístejně budete muset stáhnout znova
1. Naučte se číst, nebo se vraťe do školy, v textu výš je jasná informace a ne jen pro vaši osobu a víte absolutní prd, co se kolem tratě 310 řeší.Za 1) Ještě nic nikde není
Až bude na webu, dám oznam
2. Vůběc něchápu, co jste vypustil za blábol z vašich úst, mám úplně na háku, co hrajete nebo ne a vůbec netušíte co se vše v trati opravovalo. Takže si laskavě odpusťe nějaké vaše oprásklé hodnocení a rady, kterými akorát mystifikujete.Úpravy se budou týkat jen Vašich připomínek k aktivitám a nechci se Vás dotknout, ale Vaše aktivity nehraju, takže mi bohatě bude stačit verze 6.4.2
3. Nejste pupek světa a ten oznam tu nebyl jen pro vás. Takže nevím kdo "nemusime", jestli si mykáte jako nějaký pan král, tak potom ok, ale je to na chocholouška.Za 2) Nic si znovu stahovat nemusíme.
Tak proč to píšeš? Dan ti to napsal jasně. Jedou pod zvuky z BP. Tady jsou tak akorát projížděči tratí.Za 1) Ještě nic nikde není
Za 2) Nic si znovu stahovat nemusíme. Úpravy se budou týkat jen Vašich připomínek k aktivitám a nechci se Vás dotknout, ale Vaše aktivity nehraju, takže mi bohatě bude stačit verze 6.4.2
Když jsi tak chytrej, tak proč se ptáš jakej máš použít Sound?Za 1) Ještě nic nikde není
Za 2) Nic si znovu stahovat nemusím. ...
A důvod této informace?Ahoj, při kliknutí na odkaz ke stažení Globalu mi to napíše chybu 404 Chyba: Litujeme, tato stránka nebyla nalezena
Podle toho co psal pepah, jsem předpokládal, že trať ani už Global nejde stáhnout. Přijmi tedy prosím mou omluvu.Zdravím. přečetl jsem příspěvky, ale o Globalu jsem nic nenašel. Také mě to píše na novém uložišti tratě chybu 401 stránka nenalezena.
Prosím vás a o jaké změny tam jde?Pro jistotu zde dávám i odkaz na stažení tratě CR 310 a i Globalu pro tuto trať: