Trať CR_310

Dan J.

Strojvedoucí
Jen pro informaci, celá trať 310 se bude přesouvat na stránky CS Trainset a bude jako celek i s posledními opravami. Takže si ji stejně budete muset stáhnout znova a trať má svůj global, jen tak mimochodem a zvuky jedou pod BP, s 321 bych trať rozhodně nemíchal. Až bude na webu, dám oznam a půjde věn i s aktivitou Opava - Olomouc a zpět do Krnova.

Dan J.

Strojvedoucí
Uff, takže:

Za 1) Ještě nic nikde není :)
1. Naučte se číst, nebo se vraťe do školy, v textu výš je jasná informace a ne jen pro vaši osobu a víte absolutní prd, co se kolem tratě 310 řeší.
Až bude na webu, dám oznam

Úpravy se budou týkat jen Vašich připomínek k aktivitám a nechci se Vás dotknout, ale Vaše aktivity nehraju, takže mi bohatě bude stačit verze 6.4.2 :)
2. Vůběc něchápu, co jste vypustil za blábol z vašich úst, mám úplně na háku, co hrajete nebo ne a vůbec netušíte co se vše v trati opravovalo. Takže si laskavě odpusťe nějaké vaše oprásklé hodnocení a rady, kterými akorát mystifikujete.
Za 2) Nic si znovu stahovat nemusíme.
3. Nejste pupek světa a ten oznam tu nebyl jen pro vás. Takže nevím kdo "nemusime", jestli si mykáte jako nějaký pan král, tak potom ok, ale je to na chocholouška.:)

Klokan 35

Hradlař
Za 1) Ještě nic nikde není :)
Za 2) Nic si znovu stahovat nemusíme. Úpravy se budou týkat jen Vašich připomínek k aktivitám a nechci se Vás dotknout, ale Vaše aktivity nehraju, takže mi bohatě bude stačit verze 6.4.2 :)
Tak proč to píšeš? Dan ti to napsal jasně. Jedou pod zvuky z BP. Tady jsou tak akorát projížděči tratí.

pepah

Pokladník
Pánové,aby bylo jasno,
ze známých důvodů trať CR 310 pokud nebude na novém uložišti ,tak nebude ke stažení vůbec.
Takže musím poděkovat Danovi a Honzovi U. za snahu o vytvoření nového uložiště.
Proto bude trať ke stažení jako jeden celek ve verzi 6.5.
Ti ,co mají trať ve verzi 6.4 nemusí plakat,protože bude pro tyto ke stažení i aktualizace
trati z verze 6.4 na 6.5 .
Ve verzi 6.5 nebudou nějaké blbosti,ale důležité opravy v trati,na které upozornil Dan.....
pepah

Honza

Průvodčí
Ahoj, omlouvám se všem nedočkavcům. Dan mi trať poslal v pátek odpoledne, kdy už jsem seděl v rychlíku Berounka uhánějícím vstříc šumavským hvozdům. Prostě nejsme nikdo zaměstnanci některých uživatelů fóra. Slibuji, že nejpozději do středy trať bude ke stažení na slíbeném místě. ;):p

kubabe

Začátečník
Ahoj, při kliknutí na odkaz ke stažení Globalu mi to napíše chybu 404 Chyba: Litujeme, tato stránka nebyla nalezena

brejlovec

Skladník
Zdravím. přečetl jsem příspěvky, ale o Globalu jsem nic nenašel. Také mě to píše na novém uložišti tratě chybu 401 stránka nenalezena.

pepah

Pokladník
V každé aktualizaci trati je info o novinkách,
v poslední aktualizaci se jednalo pouze o pár kosmetických úprav,
jako oprava názvu staniční koleje nebo odstranění stromu z koleje atd.
Pokud si tuto poslední malou aktualizaci nenainstalujete,tak v další
případné aktualizaci máte problém.

Nahoře