Zvuky vlaků

Pavlík

Pomocník strojvedoucího
Kliknout jednou na setup.exe a musí se to tam objevit. Snad u každého účtu. I když u GUEST nevím.
 

Šnek

Vlakvedoucí
Tak to vypadá zatím v pohodě, jeden postřeh při instalaci BIN jsem předtím nezaškrtl sound a zvuk nešel, po zaškrtnutí, vše OK.
 

Pavlík

Pomocník strojvedoucího
A nezapomeň použít soundcfg.dat od Jacka a to při každém reinstalu BINu. Jinak ti nemusí fungovat všechny (zejména venkovní) zvuky.
 

peto742

Začátečník
Flying Mike napsal:
Zdravím!
Já mám problém se zvuky na notebooku. Jedná se o zvuk trakčních motorů - nezvyšuje se plynule, ale vždycky nárazově změní frekvenci na vyšší, příp. při zpomalování na nižší.. Takhle mi to dělá i při průjezdu "4", že se zvuk mění tak sekaně a ne plynule. Na normálním PC mi to nedělalo, jen na tom notesu. Nevíte někdo, v čem by to mohlo vězet?? Díky :)

Dobrý deň,

mám tento istý problém. Skúsil som aj to nastavenie HW akcelerácie ale nepomáha. Mal by niekto ešte nejakú radu? Ďakujem.
 

Yura

Začátečník
Zdravím,

chtěl bych poradit s následující záležitostí:

Jedu řadou 380 a chci pískat, ale píšťala se po zmáčknutí tlačítka ozve na zhruba 2 vteřiny a potom se vypne, i když tlačítko stále držím.

Koukal jsem na eng, ale tam je řádek

BellToggle( 0 1 0 )

napsaný stejně jako u lokomotiv, na kterých píšťala funguje tak, jak má.
Chápu to správně, že je nějaký problém se smyčkou toho zvuku?
 

erikmir

Posunovač
Aj ja by som mal dotaz na túto radu. Týka sa to len 380. Keď spustím simulátor tak po načítaní kabíny mi mašina stále píska. Pomôže stlačiť "B" a potom to prestane. To isté sa deje aj po prechode do druhej kabíny. Vie niekto čo to spôsobuje ?
 

Yura

Začátečník
Erikmir: To by mohlo být právě tím řádkem v engu. Musí tam být

BellToggle( 0 1 0 ), což - jak jsem vypozoroval, představuje (0 - normálně vypnuto, 1 - po stisku zapnout, 0 - po puštění klávesy vypnout). Zkušenější ať mě opraví, jestli kecám.
 

Burky

Pokladník
Hošíí nevíte jak snížít tu HW akcelraci na win7...zaboha to tam nemužu najít.....jelikož mi to dělá že neslyším vubec staniční hlášení...nebo kompresor v kabině....houkačky sou v kabině moc nahlas..a venku nejsou slyšet.....fakt to nemužu najít...:D
 

Burky

Pokladník
Tak jsem na to příšel....pánove...když používáte sluchátka....zkontrolujte si konektor :D:D...po výměně sluchátek...jde vše OK...;)
 

Hextall

Začátečník
Vypínajú zvuky

Zdravíčko. Mám problém. Pri jazde s motorovými lokomotívami sa náhodne vypínajú a zapínajú zvuky. Niekedy ide kabína a nepočuť vonkajšie zvuky, o pár minút zvuky kabíny nabehnú, opäť sa vypnú a tak stále dookola. Robí to iba v aktivitách, vo voľnej jazde nie a pri elektrických lokomotívach tiež nie. Skúšal som upravený sound.cfg, reinštaláciu Bin, aj ubrať hlasitosť zvuku vlakov, nič nepomáha. Nejaké nápady na riešenie ?
 

nebulus

Pomocník strojvedoucího
Máš správne zapísaný parameter -mem:1024? Stačí že pred mínusom chýba medzera a je to nefunkčné.
 

Hekl338

Hradlař
Doporucene je pre W7 512, ale je to individualne. Ja mam 3096 a nemam problem ani pri dlhej aktivite a hustom trafic.
 

Hextall

Začátečník
Je to jedno, skúšal som aj 3072, aj 1024.....pod Win 7 mi to blbne, dobré je len 512, tam ale blbnú tie zvuky v kabíne pri motorových vlakoch.
 

Hekl338

Hradlař
3072 sa prave u mna neosvedcilo. Nikdy som neskumal dovody, skusal som rozne hodnoty a pri tejto problemy nemam.
 
Nahoře