Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Fana Staněk

Hradlař
Jen jsem odpověděl na dotaz, kam se stránky odstěhovaly. Já jsem se tam taky neregistroval, je to nějaké komplikované a navíc mě připadne, že to přihlášení je přes FB právě heslem vlastního FB profilu, které samozřejmě správce webu vidí.

krchna

Začátečník
Ahoj, nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi poslala popř. poradila kde najít IterPanter 660 ?

mmouka

Hradlař
Poradim, jako model není a asi nikdy nebude, ale šla by udělat tak trochu fikce že si ji poskládáš z 640.

krchna

Začátečník
Jo jo to jsem udělal, ale zveřejnil jsem na webu Poisona aktivitu ve které se jede z Prahy do Brna právě soupravou 640. Upozornil mě, že vlastě bych vlastně v reálu dojel akorát do Svitav. Chtěl jsem to napravit :) hledám hledám, ale nenalézám. Tak jsem se osmělil vložit dotaz:)

dvacka

Průvodčí
Proč bys s elektrickou jednotkou 640 dojel jen do Svitav? Možná tak kvůli nějaké mimořádní události na trati :D
Panter 440 je stejnosměrná el. jednotka, ale Panter 640 je vícesystémová (což znamená, že může jak na stejnosměr, tak i střídavinu).
Kdyby tomu tak nebylo, už u testu aktivity bych Ti to řekl :)
Viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Značení_lokomotiv
Takže dotyčnému můžeš vyřídit, že má mylné informace ;)

krchna

Začátečník
Proč bys s elektrickou jednotkou 640 dojel jen do Svitav? Možná tak kvůli nějaké mimořádní události na trati :D
Panter 440 je stejnosměrná el. jednotka, ale Panter 640 je vícesystémová (což znamená, že může jak na stejnosměr, tak i střídavinu).
Kdyby tomu tak nebylo, už u testu aktivity bych Ti to řekl :)
Viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Značení_lokomotiv
Takže dotyčnému můžeš vyřídit, že má mylné informace ;)
Mě to právě bylo divný, ale zmátlo mě, že v reálu je opravdu psaná 661 a zamotal jsem se do toho :D
Nakonec se to vyřešilo, tak je to fajn;)

Pikku

Pomocník strojvedoucího

Dan J.

Strojvedoucí
Prosím vás, jste někdo v kontaktu s Ondrou? E-mail se mi vrací, že neexistuje a jeho web nefunguje. Je to zásadní problém, poněvač jde o základ vozového parku MSTS (OR) a jaksi to komplikuje vydávání aktivit.

Andynetcz

Začátečník
Bude někdy k sehnání Marfuša 835? Vím že je u Pikka ale místo toho mi tam stále skáče Bender.
Předem díky.

Nahoře