Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Mustang

Cestující
Zdravím,prosím vás,neviete niekto,kde by sa dal ešte stiahnut MSTS hlásič?Bol by som mu veľmi vdačný a nech mu to pán boh na deťoch vynahradí... Díky za odpoveď...

Ahoj,

prosím, nemáte někdo naladěny jednotky 471 a 640 pro OR tak, aby fungovaly brzdy? Používám ladění z TBP a to bohužel v CZSK verzi nefunguje. Předem díky.

Martin S.

Posunovač
Předpokládám, že X71 (Ešusy, Jánošík) jsou v přípravě pro ORCZ. Funguje ti brždění alespoň rychlobrzdou? Pak se stejně zachází i s Regionovou, kdy musíš do rychlobrzdy a pak rychle zpátky do jízdní polohy (?). Po téhle operaci jde brzdit i pomocí trvalého nabržďování. ;)

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Ahoj lidičky, měl bych na vás prosbu, nevíte kde se dají sehnat tyto vagóny?

H-START_61_55_20-91_107-9
H-START_61_55_21-91_009-6
H-START_61_55_88-91_102-9
Předem děkuji za odpověď.

Ahoj, prosím, nemáte někdo polské vozy PKP B10bmnouz a B9mnopuvz hledal jsem snad všude, ale marně. Mám balík PKP IC, co byl na uložto, ale tam jsou starší modely. Vím, že Andrzej měl více variant, ale web už nefunguje. Předem děkuji.

Meda

Provozní technik
Ahoj, prosím, nemáte někdo polské vozy PKP B10bmnouz a B9mnopuvz hledal jsem snad všude, ale marně. Mám balík PKP IC, co byl na uložto, ale tam jsou starší modely. Vím, že Andrzej měl více variant, ale web už nefunguje. Předem děkuji.
Ahoj, pošlu přes Úschovnu - pošli email.

Zdravím, mohly bych prosím také poprosit o zaslání ?
Ahoj, tady to máš. Nevím, proč tady někdo píše o tom, že modely jsou neveřejné, když dříve byli dostupné a také nechápu proč je problém je někomu poskytnout, když jsou veřejně ke stažení u Poláku v balíčcích s Timetable... ale chápu kdo tady asi upozorňuje :D

Macis

Pokladník
Ahoj, tady to máš. Nevím, proč tady někdo píše o tom, že modely jsou neveřejné, když dříve byli dostupné a také nechápu proč je problém je někomu poskytnout, když jsou veřejně ke stažení u Poláku v balíčcích s Timetable... ale chápu kdo tady asi upozorňuje :D
Moc moc díky

Venny

Signalista
Zdravím. Může někdo poradit kde hledat / zaslat složku "Common.Freight_Sgns"? Patří k stejnojmenným vozům ze stránky BOBO-TS...
Díky dopředu. :) ;)

Nahoře