Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Dan J.

Strojvedoucí
Vozy tam byly nahrané znovu s verzí odstavené noc, jestli to někdo tahá z odkazu z Katalogu, nemusí to fungovat.

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Opět ahoj :D

Mám dojem, že tento vůz není, či model jako takový a nevím zda na něm někdo pracuje, ale ví někdo něco o vozu typu WLABmee823 ?
Dík...

KimiR

Provozní technik
Opět ahoj :D

Mám dojem, že tento vůz není, či model jako takový a nevím zda na něm někdo pracuje, ale ví někdo něco o vozu typu WLABmee823 ?
Dík...
Mno pokud myslíš starej vůz tak ten je myslím že součástí TBP,ale jist si nejsem,jestli někdo dělá novej nevím o tom.CD_WLABmee.jpg

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Mno pokud myslíš starej vůz tak ten je myslím že součástí TBP,ale jist si nejsem,jestli někdo dělá novej nevím o tom.Zobrazit přílohu 37981
Ptal jsem se ještě poláků, kteří dělali nové Bcmz a WLABmz v najbrtu.
Tak oni ho nedělají.
Vagón by byl velmi užitečný, ale vhodný model bohužel neexistuje z jejich strany. Dokonce ani neexistuje podobný model, ze kterého by se dal vyrobit padělek, ale ne tolik jako ten výše na obrázku.
Jen jsem nevěděl, jak je na tom česká strana.

Ten vůz na obrázku je jen malba vytvořená na zcela špatném modelu. Uvnitř je jídelní vůz. Podvozky jsou úplně jiné. Ochrana spodku mezi podvozky je ve skutečnosti velmi krátká, ale zde sahá mnohem níže. Tohle je úplně jiný vůz, na kterém někdo fingoval WLABmee.

Ptal jsem se, protože na české řazení používám jen lůžka a lehátka v najbrtu.
Tak jsem chtěl vědět více o lůžku #2.
Tak dík :)

KimiR

Provozní technik
Ptal jsem se ještě poláků, kteří dělali nové Bcmz a WLABmz v najbrtu.
Tak oni ho nedělají.
Vagón by byl velmi užitečný, ale vhodný model bohužel neexistuje z jejich strany. Dokonce ani neexistuje podobný model, ze kterého by se dal vyrobit padělek, ale ne tolik jako ten výše na obrázku.
Jen jsem nevěděl, jak je na tom česká strana.

Ten vůz na obrázku je jen malba vytvořená na zcela špatném modelu. Uvnitř je jídelní vůz. Podvozky jsou úplně jiné. Ochrana spodku mezi podvozky je ve skutečnosti velmi krátká, ale zde sahá mnohem níže. Tohle je úplně jiný vůz, na kterém někdo fingoval WLABmee.

Ptal jsem se, protože na české řazení používám jen lůžka a lehátka v najbrtu.
Tak jsem chtěl vědět více o lůžku #2.
Tak dík :)
Já ho tenkrát chtěl dělat na model od Andrzeje na vůz WLAB10mnouz-70_90_002 případně BC10mnouz-50_70_009. To mi přišlo tak nějak podobné konstrukčně. Ale české WLABmee je stavěné - Všechny vozy (001–009) vznily rekonstrukcí vozů Bmee248 v MOVO Plzeň v letech 20002001.

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Já ho tenkrát chtěl dělat na model od Andrzeje na vůz WLAB10mnouz-70_90_002 případně BC10mnouz-50_70_009. To mi přišlo tak nějak podobné konstrukčně. Ale české WLABmee je stavěné - Všechny vozy (001–009) vznily rekonstrukcí vozů Bmee248 v MOVO Plzeň v letech 20002001.
Zrovna tyto polské vozy zmíněné výše nejsou vhodné stejně tak, jako to udělané WLABmee z TBP.
Kdyby to šlo, tak si myslím, by to dávno byly hotové na polských kolejích.

Ale když vynecháme nedostatky, mužem udělat cokoli z čehokoli, že jo.
Ale jinak, zeptal jsem se.
Je škoda, že na např. EN Slovakia, kde máte minimálně 6 ČD lůžek máte samé WLABmz826, v reálu mám dojem min. 2x-3x WLABmee823.
Jistě lze stáhnout i z německých stránek lůžko WLABmz826 ČD v Najbrtu s jiným číslem, i ten nápis Lůžkový vůz | Sleeping car | Schlafwagen je trochu níže, zvuky má původní, ale nevadí.

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Prosím, potřebuji poradit, kde by se našel prosím vás motor.vůz řady 843 v najbrtu?

Našel jsem jeden a to 843 024 u Ricara, ale tento model je nízký, tj. je stejně vysoký jako Btn-ko (043).
Tenkrát jsem na jiném PC měl i v Najbrtu 014-tku.
Poradí někdo? Dík.

TransportSlovakia

Začátečník
Neviem kde si prišiel na to, že 843 024 je nízka, je taká aká má byť. To Btn-ko (Vrbam-ové) je vysoké...
A k tým Laaps-om, no už ich nenájde, keďže doména vrbam.wz.cz/msts/ je nedostupná

Nahoře