Lze po přihlášení.Všechny tři odkazy hlásí Stránka nenalezena.
Ptal jsem se ještě poláků, kteří dělali nové Bcmz a WLABmz v najbrtu.Mno pokud myslíš starej vůz tak ten je myslím že součástí TBP,ale jist si nejsem,jestli někdo dělá novej nevím o tom.Zobrazit přílohu 37981
Já ho tenkrát chtěl dělat na model od Andrzeje na vůz WLAB10mnouz-70_90_002 případně BC10mnouz-50_70_009. To mi přišlo tak nějak podobné konstrukčně. Ale české WLABmee je stavěné - Všechny vozy (001–009) vznily rekonstrukcí vozů Bmee248 v MOVO Plzeň v letech 2000–2001.Ptal jsem se ještě poláků, kteří dělali nové Bcmz a WLABmz v najbrtu.
Tak oni ho nedělají.
Vagón by byl velmi užitečný, ale vhodný model bohužel neexistuje z jejich strany. Dokonce ani neexistuje podobný model, ze kterého by se dal vyrobit padělek, ale ne tolik jako ten výše na obrázku.
Jen jsem nevěděl, jak je na tom česká strana.
Ten vůz na obrázku je jen malba vytvořená na zcela špatném modelu. Uvnitř je jídelní vůz. Podvozky jsou úplně jiné. Ochrana spodku mezi podvozky je ve skutečnosti velmi krátká, ale zde sahá mnohem níže. Tohle je úplně jiný vůz, na kterém někdo fingoval WLABmee.
Ptal jsem se, protože na české řazení používám jen lůžka a lehátka v najbrtu.
Tak jsem chtěl vědět více o lůžku #2.
Tak dík
Zrovna tyto polské vozy zmíněné výše nejsou vhodné stejně tak, jako to udělané WLABmee z TBP.Já ho tenkrát chtěl dělat na model od Andrzeje na vůz WLAB10mnouz-70_90_002 případně BC10mnouz-50_70_009. To mi přišlo tak nějak podobné konstrukčně. Ale české WLABmee je stavěné - Všechny vozy (001–009) vznily rekonstrukcí vozů Bmee248 v MOVO Plzeň v letech 2000–2001.
Mám, mohu poslat.Dobrý deň nemá niekto model ZSSK 757 025-2 Štefania?
Když napíšeš do Googlu “MSTS Laaps“, máš výsledkyDobrý deň nemá niekto ČD Laaps alebo kde by som ich mohol najsť
Já mám v trainsetu 843 024 ještě na původně vysoký model, tak ti ji pošlu.843 024 u Ricara, ale tento model je nízký