Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Dan J.

Strojvedoucí
Jo, ono spousta starým modelům nové a kvalitní textury vážně dodají "druhý dech", ale tomuhle už nepomůže asi nic... :D
Trochu mi to připomíná, když jsem se tak 5. - 6. třídě snažil postavit vůz metra z krabiček od sirek... (nikdy nedokončil...) Tak nějak jsem si na to vzpoměl...

Annihilator

Začátečník
Existuje, ale nebyla nikdy zveřejněná. Stejně jako 814 a 914.
Jakto? Například CD 814.191-3 + CD 914.191-2 je veřejná, byla součást nějaké aktivity, je to nějaká doba. Je v Najbrtu2 a má navíc doplněk polepu s numery jako „6 722 260 pohodlnějších cest z Frýdku Místku do Českého Těšína“ apod.
Čistý Najbrt asi není k dispozici, ale i toto může stačit.

Annihilator

Začátečník
To nepovažuji za čistý Najbrt. Je zařaditelná víceméně jen na trať Č. Těšín - Frýdek Místek. Právě díky těm polepům.
No jasný, je to Najbrt s reklamou. Tak buď zaimprovizovat použitím na okolní provoz, kde člověk nechce žlutou a reklamy si nevšímat, nebo smůla, jak píšeš, nejsou veřejné.

Bohuš

Začátečník
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo prosím skin ČD Railjet. Hledal jsem všude možně i zde na fóru, ale našel jsem pouze odkazy na Ulož to, které už nefunguje.

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo prosím skin ČD Railjet. Hledal jsem všude možně i zde na fóru, ale našel jsem pouze odkazy na Ulož to, které už nefunguje.
Rail Jet v Najbrtu je součástí trainsetu BP, v barvách OBB, na webu u Jardy Skůry loko v barvách OBB na Mojevláčky. Odkazy zde nedám, píšu z práce.

Dan J.

Strojvedoucí
Kdyby mu byly nabídnuty, tak by byl citován. A třebe: "zde jsou". Tohle byl pouze oznam a nový příspěvek, příspěvek níż pod dotazem.
JJ,, pravda, nevšimnul jsem si, že to bylo podáno, jako náhrada za RailJet.
Jinak Railjet celá souprava OBB s loko 1116.213 je zde
Railjet lokomotiva OBB 1216.229 zde
A Railjet v Najbrt pouze v TBP.

Bohuš

Začátečník
JJ,, pravda, nevšimnul jsem si, že to bylo podáno, jako náhrada za RailJet.
Jinak Railjet celá souprava OBB s loko 1116.213 je zde
Railjet lokomotiva OBB 1216.229 zde
A Railjet v Najbrt pouze v TBP.
Ahoj děkuji za odkazy, ale Railjet OBB mám (stahoval jsem to ze stránek Jardy Skůry). Já jsem se jen ptal jestli někdo nemá na Railjet ČD skin.

Tygy

Provozní technik
Občas se něco vyskytne. Hledáš samostatné modely předpokládám.
kontejnery_cargo-models.jpg

Tyhle se dají najít u modelů vozů ČD_Sgjs. Součást balíčku. každý model, jak vidíš na scr.

Luky

Hradlař
Mohu požádat o vložení odkazu na kontejnery?
Tak jsem vozy s kontejnery nasel na strankach VŽD, pokud jsou to oni, ale jsou pro OR a to moc nejezdim. A TSRE5 mi zobrazilo uz kdysi tyto vozy bez kontejneru (proto jsem se ptal na kontejnery) a tak jsem vozy tenkrat smazal. Nejsem si jist (treba se pletu), zda se soubor s kontejnery nema pro vozy stahnout samostatne odjinud. Treba mi to nekdo upresni.

Ondik

Začátečník
Tak jsem vozy s kontejnery nasel na strankach VŽD, pokud jsou to oni, ale jsou pro OR a to moc nejezdim. A TSRE5 mi zobrazilo uz kdysi tyto vozy bez kontejneru (proto jsem se ptal na kontejnery) a tak jsem vozy tenkrat smazal. Nejsem si jist (treba se pletu), zda se soubor s kontejnery nema pro vozy stahnout samostatne odjinud. Treba mi to nekdo upresni.
Tu na VŽD sa píše, že odtiaľto treba stiahnuť balík kontajnerov.

Nahoře