Zaujímavosti z webu

Dráčik

Signalista
Cesta mu trvala 4.45 hodiny

Dnešnému rýchliku trvá cesta 4 hodiny 50 minút z BA do Popradu :D , ale aby sa nepovedalo, tak IC403 to robí pod 4 hodiny.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Pavlík napsal:
Včera o tom mluvili v regionálních zprávách.
200km/h Brno - Břeclav, to je na místě, ale Brno - Přerov? Vždyť tam jezdí jen vnitrostátní rychlíky. A za to se utratí miliardy. Nemají na to ani tolik lokomotiv, ani vozy, takže tam bude rychlostník dokonce až 230, ale bude se tam jezdit max 120 a něco 140. Nebo, že by některé EC z Břeclavi do Bohumína vozili přes Brno ? Buď tomu nerozumím nebo je to Kocourkov.
 

klimi

Signalista
ZŠ: A proč by to tam nemohli udělat? Jednou by se to téměř určitě muselo upravit, tak proč ne už teď?
 

dem

Strojvedoucí
To sú náhodou dobré autá. Až na tú spotrebu. od 20 do 40 litrov na 100km/h . Ale inak by som chcel 603-ku. To je iný voz. A to nezávislé kúrenie. No proste paráda.
 

NeilYoung

Cestující
Však to je Šestsettrojka :)
A s tou spotřebou to není tak hrozné. Poslední T603 (s tyristorovým zapalováním) měly udávanou kombinovanou spotřebu 12,5l/100km.
 

dem

Strojvedoucí
Neviem už v ktorom roku som bol v Bojniciach na tej súťaži modelov a na Zámku bol zraz Tatroviek. To boli kusy :) Mňam.....
 

Srandik32

Posunovač
;) u na webu mám krátké video z prvního startu motoru T603 po renovaci.Ještě nebyly doladěný větráky tak je slyšet jak jeden škrtá ;)
 

Čouda

Pomocník strojvedoucího
dem napsal:
Ale inak by som chcel 603-ku...

Já taky. Myslím, že by to bylo i reálný. Koukal jsem na různý inzeráty a solidní kusy se pohybují okolo 500 000kč a výš ;)
 

Srandik32

Posunovač
Čouda napsal:
Já taky. Myslím, že by to bylo i reálný. Koukal jsem na různý inzeráty a solidní kusy se pohybují okolo 500 000kč a výš ;)

Tu červenou kámoš pořídil za 80tis.A to nebylo třeba dělat celkovou renovaci.Není nad to,dát si auto do kupy sám ;)
 
Nahoře