ZD Simulator 3.3

Šnek

Vlakvedoucí
Začíná to být zajímavý, ale pořád patřím k těm, co se ještě nerozjeli.
 

Dráčik

Signalista
Mne len obraz lietal, kolaje som mal nad mašinou, skákalo to, do toho nič nečitatelné, po 3 minútach nasledovalo delete.
 

dem

Strojvedoucí
Mne to islo, a podarilo sa mi ju dat aj do vykonu, ze nabehli ampere, ale neodbrzdil som ju. Potom som to nechtiac zhodil a bol pokoj. uz mi to neslo.
 

Howky

Průvodčí
Jo souhlásím nevýhoda je že to není v češtině,, ale hlavně s českýma modelama by to bylo lepší.
Mě se ta mašina rozjela pouze na nouzovou jízdu.
 

kucimsts

Skladník
tak mě se povedlo odbrzdit a nahodit mašinu.. ale nevím jak zařadit směr jízdy a rozjet se
takto sa to ovlada cervena masina nie ta modra OOKK
1.musite na 2. stanovisti nahodit baterky hned dole su poistky no tie vypinace zapnite vsetky niektore su
2. Potom na 1.stanoviste tiez nahodit istice presne tam jako aj na druhej strane.
3. nahodte zberace Shift+I shift+O
4. potom nahodte SHIFT + P
5.potom sfift+ F sfift+ V
6.delej BEZZ SIFTU G
7.zaradit smer bez siftu W
8. odbrzdit a len davajte odbocky Q alebo A a dolu sa davaju E alebo D

Velka RADA
ked v strojovni nezavrete dvere alebo niake dvierka
tak sa vam nezdvihne zberac !!!!!!!!!



tohle sem vyhrabal na nějakejch stránkách.. tak snad to pomůže
 
Naposled editoval moderátor:

vohryz

Cestující
Nedivil bych se ze to bylo odemne nebo od adama na K-reportu. Já se s těma loko rozjedu a vim co a jak v pohode ale jen stěma dvouma které byli ve verzi 3.2 ta nová ve verzi 3.3 , u té sem ještě nenahodil HV tak snad se mi to podaří. PS: Doma jsem dělal na návod nějaké obrázky ale vzdal jsem to, když bude mít o ně někdo zájem není problém poslat. Jinak při spouštění si můžete zadat např. ve kterém kilometru tratě chcete začít, kolik chcete mít vagonů, rozlišení(doporučuji u verze 3.3 60Hz), dále i napětí bateríí apod.
 

vohryz

Cestující
S tou novou loko mám problém i já, dělá mi problém nahodit HV. Jinak stím FPS , no snížil sem si rozlišení , a nesmí u toho jet nic jiného až na icq, také záleží na velikosti ram, ztm jsem to zkousel na 1GB ram , až vyzkouším doma tak uvidíme no. Jinak když někdo bude potřebovat poradit u těch dvou které tam byli není problém. Ozvěte se pomocí SZ či Icq 215-430-963 a domluvíme se.
 

122 030-0

Pokladník
Tak s dvojdilnou masinkou se mi podarilo rozjet a i zastavit bez zadneho problemu, samozrejmne po 100 pokusech klikani a mackani :D:D ale jako dost blizke realite.
 

vohryz

Cestující
Jen dopním , včera večír sem si to zapnul, podivuhodně sem se též rozjel s dvojdílnou ale jen s prvním dílem ve výkonu :D a jinak u dvojdilky se nahazuje HV pomocí shift+K, ale nejříve si musíte zapnout ovládání pultu pomocí shift+P. Tolik z nových ranních zpráv :D
 

122 030-0

Pokladník
Udelal jsem nasledujici, zapnul jsem baterky, zkontroloval nahozeni vsech jisticu, zavreni vsech skrini a siti, musi byt taky otevreny ventil ke kontroleru, na stanovisti 1 jsou jeste prepinace tak tam se musi nastavit o jednu polohu doprava samo nastavit vedle jistice nahozeni baterek cislo jedna, no a pak to slo shift+P, pak zmacknout K a pokud se dva ukazatele daji do svisle polohy tak by melo byt vyhrano kdyz ne tak vetsinou jsem to vypl a zapnul (hru) a zase udelal stejny postup a pak to slo (vzdy pri kazdem spusteni se to meni jinak co je vyple co zaple co je otevrene a tak), pak shift+I+O (smetaky), pak shift+C+F+R+Ř (F a Ř by meli byt ventilatory tak jsem je naklikal do posledni polohy, C a R kompresory), pak pod pultem by mel byt taky ovladac tedy pokud je svisle tak se ovladaji oba dily (ovladani je shift+Y/Y) kdyz ne tak nektery z nich, pak shift+N (smerova paka musi byt v nule) pak W a uz kvrdlat vykon, samo odbrzdit jako v msts, nekolikrat se mi stalo ikdyz to bylo odbrzedene tak se to nerozjelo, tak jsem to dal do svihu a pak se to uvolnilo, F1 se zjisti jestli je vlak ve stoupani nebo klesani takze se da zjistit zda-li vsechny vozy se uvolnily, jinak nezapomenout uvolnit rucni brzdy jinak se zacne kourit ze zdrzi :D. Vedle kleci je takova paka na obou masinkach tak pri tom nahazovani byla nahore a pred rozjezdem jsem dal paku dolu jako by se prepnula ventilace nebo co nevim no, jo taky jeste shift+V melo by se rozsvitit zelene svetlo na prave strane pultu sice nevim co to je ale radsi jsem to zapnul :D. Tak hodne stesti.
 

Howky

Průvodčí
F3 je možné si zobrazit schéma mašiny a pak F1 se při zapnutém schématu se zvýrazní
 

122 030-0

Pokladník
Nejak se mi nedarilo odbrzdit tak jsem vyzkousel zabrzdit, pak odbrzdit a zmacknul jsem F5 a najednou se to odbrzdilo nevim co to je jakou to ma spojitost.
Ty schematka jsou dobry.
 

Šnek

Vlakvedoucí
Tak jsem se konečně rozjel ,ale za chvíli jsem začal doutnat.Zabržděný zadní podvozek. Čudné.
 
Nahoře