Edie napsal:
...Nedáno jsem odbržďoval soupravu cirka 10 vozů, a do 5 vteřin povolila celá.
To se jako snažíš pohanit práci ŽSRho? a Boba z Ostravy, kteří si dali stovky hodin práce s laděním? V případě osobních vozů bys pohanil práci i Ondry Janiše.
Navíc jsi mou trať ani tento trainset v aktuální podobě nikdy neviděl, tak mlč a nevymýšlej si věci, které nejsou pravdivé (pokud jsi nepoužil nějakou soupravu, která se hodí jen na odstavení do kopřiv, která se z počátků trainsetu nepřelaďovala).
Nemáš právo hanit práci druhých a jako moderátor už vůbec ne. Doufám, že pan Starý tyto zaujaté lidi dál moderovat nenechá. Jediný rozumný moderátor je zde Miran.
Pavlíku, pokud se Ti cokoli nelíbí, prosím, sedni si k nějakému grafickému programu a udělej skin lepší. Nebo je takový problém, když se mi něco nelíbí, tak to jednoduše vyřadím a nahradím něčím jiným. Ale také pochybuji, že máš aktuální verzi. Obrázek je neviditelný, tak ani nevím o co se jedná. Mudrlantů zde máme opravdu hodně, jen těch aktivních lidí nám bohužel ubývá a tohle fórum začíná být hodně demotivující k další činnosti. A po podobných kecech už z dávné minulosti už delší dobu ani nemám chuť se trainsetu nijak zásadně věnovat. Je to už pár let, kdy jsem tohle opatrování předal ŽSRmu, který tento trainset spravoval a doplňoval.