Hledám zvuk

bastard

Posunovač
Ahoj,hledám tento zvuk sndvag\y25_4osi.sms nemůžu se ho dohledat? Našel by se někdo kdo by mi poradil,kde ho najít,díky!

Pavlík

Pomocník strojvedoucího
bastard napsal:
Ahoj,hledám tento zvuk sndvag\y25_4osi.sms nemůžu se ho dohledat? Našel by se někdo kdo by mi poradil,kde ho najít,díky!

Ahoj, nejlepší bude, když si upravíš směrování zvuků na ty, co máš u sebe. Návodů už tu bylo napsáno dost.

Dejvid077

Začátečník
caute vsichni hraci msts prosim vas kde mohu sehnat zvuky na 754 nebo 750??A je naky rozdil kdyz si stahnu lokomotivu nebo zvuky ve verzi 1.6 kdyz mam verzi 1.7??

Peter268

Skladník
Zdravím
skúšal som už hľadať skoro všade možno sa mi to podarilo nejako prehliadnuť ale nemôžem nájsť tento zvuk: common.snd/sndvag/gp200_ex.sms" vedel by mi niekto s tým pomôcť? ďakujem

dem

Strojvedoucí
Ide o upravované zvuky s internetu odniekade, takže nič takého na stránku verejne vystavovať nebudem bez súhlasu autora pôvodných zvukov. A ten nemáme. Takže si to prepíšte.

dvacka

Průvodčí
dem napsal:
Ide o upravované zvuky s internetu odniekade, takže nič takého na stránku verejne vystavovať nebudem bez súhlasu autora pôvodných zvukov. A ten nemáme. Takže si to prepíšte.

Aha, díky za vysvětlení. :)

vrabec

Začátečník
Ahoj, zháním originální zvuky hlášení z moravia pantera, nebo cokoliv co má stejné hlášení, hodilo by se mi to na tvorbu moravia pantera v RailWorks. Děkuji moc

Nahoře