Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Trať Zaječí - Hodonín je v pořadí. Mám podklady, mám video, ale nemám ještě čas :D.
Je to hold vedlejší trať a ta i v reálu musí čekat, až se udělají důležitější práce na hlavním tahu. Trať Břeclav - Hodonín jsem sice už přepracovával. Ale zase mám lepší podklady a když budu chtít konečně postavit trať do Přerova, určitě to znovu celé proklepnu a klidně se může stát, že Hodonín může být trochu jinak. Až teprve potom bude efektivní přepracovat tuto lokálku.
Jenomže nejprve je třeba udělat co je rozpracované a chtěl bych mít konečně finální koleje nejen Praha - Olomouc, ale i z ČT do Bratislavy. Také nějaké drobnosti na trati přes Lysou a tím budou rekonstrukce dokončeny.
 

jirka_89

Začátečník
Zdravím,
na http://www.edisk.cz/stahni/76836/chyby.zip_8.31MB.html je soupis a screeny několika chybek (nebo aspoň podezřelých míst), které jsem objevil na tratích 250, 251, 230 a pražských spojkách. Snad to pomůže;)
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Takže to vezmu z kraje.
Čebín, to je zrušené nákladiště, výhybka tam nepatří.
Díra v tunelu je chyba u modelu 500m. Vyměnil jsem jej za dva 250m, které jsou v pořádku.
Zastávka Níhov je potvůrka, tady už jsem dělal tolik oprav a stále něco přehlédnu. Opraveno.
Jinak ty výstražníky jsem doplňoval někdy kolem vánoc. Už o tom někdo psal.
Zvukové sloupy na některých přejezdech skutečně nemám. Vadí mi, že jsou moc slyšet na lokomotivě. Chtělo by to upravit nahrávku, pak je doplním. Ale mám pocit, že Jacek na něčem takovém pracoval. Také psal, že by to zvonění nemělo být na mašině tolik slyšet. Hold na slezině jsme si s Jackem jen řekli, že oba nestíháme. :D

Malešice a stahovačky, určitě něco bude chybět. Bohužel mám málo videí a mnohé úseky vůbec.
Časem doplním. Například Michalovi už téměř rok slibuji stahovačky na Blatově (z a do ranžíru). Teď po rekonstrukcích snad na ně konečně dojde.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Ty se zobrazovat nebudou, protože jsou statické a jsou jen kvůli přejezdu. Stejné je to v Borači. Vlak kvůli tomu nevykolejí. To už si musí ošetřit aktivitáři, pokud tady chtějí někoho nachytat :D
 

Hungarian

Začátečník

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Konečně normální logická připomínka. Kříže jsem asi na videu přehlédl, proto osadil světla, ale kdyby tam byla světla, tak by rychlost nebyla omezena na 40km/h. Děkuji, opravím.
Jinak si mých poznámek nevšímejte :D. Pište dál. Buď opravím nebo vysvětlím, proč to tak je.
 

efko3

Začátečník
Zbyněk Šemora napsal:
Ty se zobrazovat nebudou, protože jsou statické a jsou jen kvůli přejezdu. Stejné je to v Borači. Vlak kvůli tomu nevykolejí. To už si musí ošetřit aktivitáři, pokud tady chtějí někoho nachytat :D

Ta 40 tam byla dodaná kvůli tomu přejezdu ke květinářství - bylo tam několik nehod a takhle to prý vyřešili.
 

Honza.tomi

Cestující
na půl den a na půl noc v 16:45 za Žďárem n.S. směr Veselíčko
http://sklad.obrazku.cz/obr321403_118.JPG
 

Vojtik

Cestující
Stanice Velké Leváre, jízda od Bratislavy, přejezd na zhlaví.

Přímo před očima projel jak autobus, tak transportér přes spadenou závoru a prohučel mi před vlakem :) Transportér ujel na centimetry...

Y9HuA.jpg

vypnutý návěstní opakovač prosím tolerujte, při bleskovém přesunu prstů na klávesy troubení a pískená jsem si jej omylem vypnul...
 
Naposled editoval moderátor:

kucimsts

Skladník
Taky sem se lekl když sem tudy jel... ale takpokavaď neprosvištíte přímo tím autem tak je to takový spestžení :) vždyť i v reálu se tohle občas děje :)
 

David Hájek

Pomocník strojvedoucího
VáclavS napsal:
Stejný problém má přejezd na Kladně - silnice nesmí jít přes výhybku.

Zdravím,
v tom případě by možná realitě pomohlo umístění částí silnice jako statického objektu stejně jako umístění nefunkčních PZZ,ale tím by se musel oželet silniční provoz. Pořád by to ale bylo lepší,než čekat na nějakého dalšího blázna v gumokolu,který si to před vlakem "lajzne".;)

Nebo tam samozřejmě zrušit silniční provoz úplně /bez úprav silnice/.;)

David
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Poprosil bych, piště sem jen skutečné závady a ne osobní problémy s instalací. Ty můžete psát do vlákna o trati. Tímto odsunete skutečné závady do propadliště dějin a pak se tady velmi špatně vyhledává co je skutečný problém a co jen chyba mezi klávesnicíc a židlí.
Děkuji za pochopení.
Ale ještě odpovím. Pokud MSTS nestíhá načítat objekty, téměř vždy je to v parametru pro spuštění. Buď chybí nebo je zapsaný chybně.
 

kendisek

Začátečník
Zbyňku,šlo by prodloužit nástupiště v zastávce Laštovičky ve směru ze Žďáru nad Sázavou do Brna?Je to kolej blíže ke staniční budově.Pokud tady zastavuje jednotka 560,tak se k nástupišti celá nevejde.
 

Pavlík

Pomocník strojvedoucího
Bylo by dobré upravit zvukové soubory hlášení v Praze Holešovicích. Simulátor nemá rád diakritiku:

Pha_Holešovice1.wav
Pha_Holešovice2.wav
Pha_Holešovice3.wav

Dále chybí zvukový soubor Pistalka_vypravca.wav, který je definován v souborech Hlaseni_Breclav.sms a Hlaseni_PhaHolesovice.sms.
 
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Nahoře