Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

Stav
nelze přidat další příspěvky.

PAja26

Pokladník
Před Nezamyslicemi od Přerova je propadlý most. Nevím zda se upravovaly modely, či je to chybka někde u mne.... Zatím jsem obdobnou chybu nikde neobjevil.chybka.jpg
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Tohle už myslím hlášeno bylo a mělo by to být opraveno. Asi by to mohl potvrdit tester Dan, ten má aktuální verzi. U něj si vše zálohuji, kdyby náhodou něco vybuchlo. Hlavně jsem pro něj opravoval nástup cestujících, aby se na správnou stranu otevíraly dveře. Jen systém kde je vlevo a kde vpravo jsem nepochopil. Asi se to odvíjí od toho, z které strany natahuji označení kolejí.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Jak mám zmírnit výhybku do Pardubic? Je zlobivá? Mám jí napomenout? :D

Ale tam to mlátilo i v reálu :D A v Opatovicích i v přímém směru. Vozili jsme jeden vlak, který z Pardubic do HK projížděl všechny stanice a zastavoval jen v Semtíně a Čeperce. Když se blížily Opatovice, fíra na mě mrknul a povídal. "Uděláme cestujícím berany berany duc?" A jen udržoval přesně stovku. Na zhlaví rána zleva, na to rána zprava a kdybych si nedržel hrnek z kafem, tak je na zemi. Tak jsme si představovali, jestli někdo ve voze podřimuje a má hlavu opřenou o okno, tak se musel pěkně praštit. A hned druhý den tam byla pomalá padesátka. :D
 

krejca

Skladník
Nehlásím to jako chybu, ale spíš jako prosbu. V okolí stanice Praha Smíchov by to možná chtělo ubrat něco málo objektů. Protože po dostavění Barandovského mostu je tam hra hodně nestabilní. Alespoň u mne. Myslím že co není vidět ze stanoviště, tak by tam nemuselo být. Možná by to pomohlo více uživatelům, ne jenom mě. Děkuji.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Na Smíchově ani nejde ubrat objektů. Aby to tam bylo stabilní, Mates mi desítky modelů sloučil do jednoho a například ta stovka domků na protějším kopci jsou vlastně jen tři objekty. To jako například. Barrandovský most jsou také tři objekty. Ale má videa na YouTube dokazují, že to tam je průjezdné bez sebemenšího problému. A Dan, ten je nejlepší zátěžový tester. Tedy jestli tomu dá bumášku on, tak opravdu hledejte řešení jen na svém počítači.
 

dvacka

Průvodčí
Za chvíli jsou Vánoce, tak napiš Ježíškovi, ať ti pořídí tuto trať oficiální cestou. Věř tomu, že instalace bude fungovat :)
 

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Zdravím. Mám problém trať jsem stáhl, ale vůbec nejde dokončit instalace :/.
Kdepak jsi stahoval tu trať??? Pokud vím, tak trať není oficiálně ke stažení. Trať si můžeš zakoupit, nestojí tolik. Napiš Ježíškovi, třeba ti tu trať stihne přinést i pod stromek. :)

Zase někdo, kdo nepřemýšlí hlavou, ale kolenem !!!!
 

Jan Šitina

Pokladník
Díky za rady :). Byla stažena od pana Šemory osobně pokud se ptáte :D. Nikdy nestahuji aktualizace od nikoho jiného :D.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Mě to bylo hned jasné. Kdo si hlídá aktualizace... :D
Však chyby vypisujte opět zde. Tedy ne v instalaci, ale kdyby něco levitovalo, atd. Já jsem to celé zrychleně projížděl Railjetem a někde před Níhovem jsem dostal kmenem stromu mezi oči. Tak jsem nakouknul do editoru a tam vše OK. Takže to je problém OR, který zobrazuje v poli zalesnění víc stromů. Trochu jsem tedy posunul hranu lesa a snad to už bude dobré. Kdyby jste na něco podobného narazili i jinde, pište sem.
 

MERIDIAN

Pokladník
Těsně před zastávkou Nihov od Řikonína mám sesuv půdy - zakryté koleje ( v MSTS ). Má to i někdo jiný, nebo je to jen u mě?
 
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Nahoře