Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
To mluvíte ale každý z opačné strany. Zbyněk si stěžuje, že se mu žabotlama samovolně rozjíždí na rovině a ty zase, že je třeba ubrat jízdní odpory, protože jsou přehnané.
Já žabotlamu chválím, Ta se chová jak má. Nerozjíždí se na rovině, ale na tom nejmenším sklonu a tak je to správně. Špatně jsi si můj příspěvek vstřebal. :)
 

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Ahoj
Od odjezdového návěstidla ve Velkém Oseku po odjezdové návěstidlo ze 4. nástupiště v Kolíně jsou nefunkční návěstidla mimo jmenovaných. Pouze svítí červeně a TM je nevidí. Jízda na blok není možná.
Open Rails 2021-01-03 07-09-31.jpgOpen Rails 2021-01-03 07-10-34.jpg
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
No ty mi dáváš i když to není tvoje vina :) Zhlaví v Oseku je přes modrou hranici a podobně koleje za výhybkami do automobilky před Kolínem. A když se v takových místech editují koleje, vždy je to o průšvih, že se nějak naruší databáze. Tak jsem vytrhal koleje a výhybky, uložil a pak postupně pokládal a ukládal kolejové díly do každého čtverce zvlášť a už to funguje. Doufám, že už jinde podobný bug nebude, nebo mne z toho asi už picne. :) Těch bugů asi už mám víc než Cyberpunk 2077 :) .
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Ale má to jedno pozitivum. Dnes vydám kvůli tomuto závažnému bugu aktualizaci, takže všem přibude trochu zeleně od Mikulova směr Znojmo.
 

Mikasi

Cestující
Zdravím,
při nahrávání vstupu úplně na konci v Pohořelicích mi to hlásilo chybějící soubor ceduleVelkyDvurs.s . Ta v dnešní malé aktualizaci nebyla a nenašel jsem ji ani v PC. Po odklepnutí vše fungovalo, ale dojel jsem jen k mostu přes řeku a dál už se nedíval. Možná je to ještě rozpracovaný úsek a čeká to na tu zastávku, každopádně to není nic zásadního, bez čeho by se nedalo žít... Jinak ta jižní Morava je teď nádherná - teda ona byly vždycky, ale teď je i v MSTS ! :)
 

brejlovec

Skladník
Zdravím. Dnes jsem jel aktivitu Sp 1715 a v Březové jsem měl v koleji trpaslíka. Mám všechny aktualizace nainstalované. Tak nevím.
 

Přílohy

  • Bez názvu.jpg
    Bez názvu.jpg
    708.1 KB · Zobrazeno: 48

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Jojo, opravím. To jsou ty nové delší výhybky. Je možné, že to bude ještě někde. Koleje pokládám v MSTS editoru a v tom malém okénku se toho dost přehlédne.
 

Petr Šimral

Posunovač
Ahoj Zbyňku. U předvěsti do Hrušovan (od Mikulova) máš čtvrté upozorňovadlo (cca km 125) pro oddílové návěstidlo. Další tři už jsou správně pro vjezdové.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
To už jsem opravoval, včetně nesprávných pruhů a včetně toho, aby se do Hrušovan nevjíždělo na zelenou. Vše bude v následné aktualizaci.
 

MERIDIAN

Pokladník
Zbyňku, nevím, zda je chyba u mě a nebo v trati. Při volné jízdě v MSTS v úseku Březová n. Sv. - Svitavy jsou všechna návěstidla na stůj, ale na opakovači i v trať monitoru svítí zelená. A v tunelech hned za H.Brodem a u stahovačky před Maloměřicemi se mi během průjezdu přepíná noční kabina na denní. Až budeš mít čas, nepodával by ses na to? Děkuji.
 

PAja26

Pokladník
Zdarec ve spolek.
Po aktualizaci jsem oprášil svoji aktivitu Zvl Břeclav - Lednice a zpět. Při jízdě od Poštorné přes Boří Les se mi pří jízdě do Břeclavi "neanuluje" omezení na 40 km/h. Před aktualisací tomu tak nebylo a z Bořího Lesa jsem do Břeclavi mohl 80 km/h. 40 km/h. Nejde o návěstidla ale o rychlostníky.
Dál mám ještě dvě drobnosti. Vlivem rekonstrukcí zmizel tento přejezd (pískáček ve směru od Poštorné je, z druhé strany nikoliv) a také zmizela vegetace podél koleje (vlevo od koleje ve směru Poštorná - Boří Les) od zmíněného přejezdu až po výhybku v Bořím Lese. Ale to jsou opravdu drobnosti....
 

PAja26

Pokladník
Tak jsem našel ještě jednu chybku. Odjezdové návěstidlo ve Velkém Oseku směr Kolín (kolej č.1) je na stůj a i oddílová návěstidla jsou také na stůj.... Něco podobného se zřejmě řešilo na Svitavsku....:)
Do odbočky směr na Kanín a Hradec Králové je to OK.
 
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Nahoře