Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Miran

Moderátor
Správce
Toto téma je založeno pouze pro hlášení chyb v trati Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou. Pokud najdete nějakou chybu v trati (poletující objekty, chybějící nebo špatně umístěná návěstidla či jiné) napište přesný popis případu (kde a o jakou chybu jde), nejlépe pokud to doložíte screenen kde je chyba vidět. Jiné diskuse (připomínky, zbožná i bezbožná přání, offtopic atd.) kromě popisu chyby a případné reakce autora jsou zde zakázány a nejen já ale i ostatní moderátoři je budou ihned mazat.
 

VáclavS

Průvodčí
Vojtík: To je problém sloupů TV, bohužel zatím není brána s rozměry aby se dala umístit z z obou stran mezi koleje, podobný problém má více stanic s velkým počtem kolejí vedle sebe (ČT,Pha - Smíchov, Nymburk, Kolín...)
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Václave, já vím, že problém byl, ale vždy to šlo nějak udělat. Pokud to i u mne někde zasahuje do kolejí, tak je to vždy jen chyba při osazení a ne že by to nějak nešlo vyřešit. Mě se tohle stává po rekonstrukcích stanic. Ale je pravda, že nám chybí stavebnice brán pro víc než 7 kolejí tak, aby to šlo skládat mězi koleje a navazovalo to na sebe.
 

Stavitelxx

Průvodčí
Ve větších stanicích to opravdu je problém, protože brány pro 3-7 kolejí jsou o něco širší, takže nepasují přímo mezi koleje, vždy na některé straně zasahují přímo doprostřed koleje. Řeším to tak, že na takovou kolej umístím odstavené vozy, abych zamaskoval tuto chybu v osazování bran TV.

Každopádně nyní už problém vyřešen, Deterio vymodeloval brány pro 3-7 kolejí tak, aby pasovaly přímo mezi koleje, takže už žádné zasahování do kolejí nebude.

Některé stanice budou upravené už v 18 aktualizaci, ale některé až později, jak budu mít čas.

Martin
 

climber

Začátečník
neviem ci to patri tu, ale pri lukasovej aktivite r706 (kona sa v zime) mi vyskocilo ze chyba textura snow/svlachy.ace (ak sa dobre pamatam)
 

Stavitelxx

Průvodčí
Přesně tak, až budu v Trnavě dělat krajinu, tak dodělám i střechy na peronech a návěstidla už lítat nebudou:oops:
 
Naposled editoval moderátor:

Dan J.

Strojvedoucí
Chlapi zdravím. No to je přesně ono, proč nedělám aktivity v nedostavěných oblastech tratě. Poslední aktivita pro 310 new je useklá za Glucholazy hláškou o konci úkolu i když je trasa v celé délce již hotová. Tím stavitelům odpadnou zbytečná upozornění o létajících mostech, návěstidlech atd. v rozestavěných úsecích. Tam by se měl běžný uživatel dostat až po jakž takž dodělání okolí.:D:D
S pozdravem Dan.
 

Pavlík

Pomocník strojvedoucího
V adresáři podzimních textur tratě (TEXTURES/AUTUMN) je 6 souborů textur, které mají správnou velikost, ale nulový obsah. Je chyba pouze u mne?

Jedná se o tyto soubory:
briza19.ace
dub06a.ace
horse-chestnut 15,19_1.ace
olse 19-22_1.ace
SMRK25_forest.ace
Terrain.ace

Tyto textury obsahuje i trať BP a zde jsou v pořádku, takže jsem to vyřešil jejich překopírováním.
 

Stavitelxx

Průvodčí
Pavlík napsal:
V adresáři podzimních textur tratě (TEXTURES/AUTUMN) je 6 souborů textur, které mají správnou velikost, ale nulový obsah. Je chyba pouze u mne?

Jedná se o tyto soubory:
briza19.ace
dub06a.ace
horse-chestnut 15,19_1.ace
olse 19-22_1.ace
SMRK25_forest.ace
Terrain.ace

Tyto textury obsahuje i trať BP a zde jsou v pořádku, takže jsem to vyřešil jejich překopírováním.

Chyba je i u mne, opravím, díky.
 

Tade

Cestující
Při testech aktivity jsem si všiml, že v trati chybí textury:

tocna.ace
acleantrack1_D.ace

pozn. při použití uni globalu. Je to i ve snow, takže pokud by šly doplnit...
 
W

wagon11

Host
Nejspíš to dělá snad jenom mě pořád mi to hazí chyby a když už mi to najede tak tam mám takové stromy (ne všechny)
a pak mi to zase vyhodí chybu to vše po aktualizaci 10.
wagon11 napsal:
Nejspíš to dělá snad jenom mě pořád mi to hazí chyby a když už mi to najede tak tam mám takové bílé stromy (ne všechny)
a pak mi to zase vyhodí chybu to vše po aktualizaci 10.
 
Naposled editoval moderátor:

Gajdma

Provozní technik
Sice nejde tak úplně o chybu, ale chtěl bych poprosit stavitele, aby do Opavy, ve směru na Krnov a na Jakartovice / Hradec n. M. dodal na "konec" trati skrytá návěstidla. Mám totiž v aktivitě motorák do Jakartovic, který zastaví u odjezdového návěstidla a dál se nepohne, přesto, že mu v trase nic nebrání. Podobné problémy mám i já v trati, pomohlo právě doplnění návěstidla "šturc".
 

fary martin

Začátečník
Zdravím a smekám...
Při vjezdu do Prahy Vršovic se objevují hlášky,že nelze najít soubor "...trať321\textures\ATrackTunFloorRnd.ace" a k tomu ty další "...s a pod.".Po prohledání stažených archivů jsem ho tam nenašel.Překopíroval jsem ho tedy z trati BP a zdá se,že je to OK.
Dále jsem se spíše náhodou dostal do šturcu v Praze hl.n. a je tam moc nízký přístřešek,viz foto
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t366121_Prahahln1.jpg[/URL]
Jinak zatím ten kousek co jsem projel z odb.Blatov přes Vrš.,Smích.na hlavní je prostě úžasný,díky!
 

Adnedz

Cestující
Hoj, Prahu jsem ještě neobhlížel, to dám až se v noci vrátím z práce, ale nahlídnul jsem na Břeclav a je tam nějaká haluz z domečkem vedle hlavní budovy ve směru na Přerov, model je nejspíš vložený dvakrát a částečně se překrývá, jinak je super že už tam stojí i věž Otisu :eek:)
 
Nahoře