Patrové vozy DB

Mario

Skladník
Ahoj,nevíte někdo,kde by se dal stáhnout model německého patrového vozu DBpza a patrového řídícího vozu DABpbzfa + lokomotivy 143 DB?
 

Honza

Průvodčí
Většinu německých vozidel najdeš na www.thetrain.de (není nutná, ale doporučuji registraci zdarma, máš nepatrně rychlejší download). Bohužel jsou to zpravidla starší modely, novější jsou součástí placených projektů (ProTrain apod.).

Honza U.
 

Fana Staněk

Hradlař
Jsou ale jen pro OR. Když se souprava spustí v klasickém režimu MSTS, úplně se rozkládá obraz. Už jsem je prubnul, hned, jak se tam objevily.
 

lupa39

Začátečník
To Francek :
Omyl, vyzkoušel jsem je na MSTS Trať 321 aktualizace 27 , bin 1.700819 a zapřažené za ČSD 464.202 tvoří výstavní soupravu. Ahoj a v novém roce více štěstí. L.
 

Fana Staněk

Hradlař
lupa39:
DB patra_1.jpg
DB patra_2.jpg
DB patra.jpg
Si myslíš, že si dělám srandu, nebo co? Podívej se na ty screeny. V Kutné Hoře ještě tak tak. Když jsem přijel do Kolína, tak to vypadalo jak oškubaná husa. Kolem tratě zmizelo asi 10 baráků, co vyskočilo v chybových hláškách. Podívej na hodnotu kujus.
 

Bendík

Provozní technik
Tak nevím, ale já si je projel s Barčou na 310 a taky bez jediného problému. Jasně, nejsou to zrovna "minimalistické" modely, ale při troše snahy jsou v MsTS použitelné zhruba stejně, jako třeba Railjety či Pantery z dílny mistra Skůry.
 
Nahoře