Train Simulator

Delay

Signalista
Tak toto mi doslova vyrazilo dych. Akože toto je fakt brutál! DB poskytuje normálne nahrávky samozrejme za nejaký poplatok ale akože paráda!

 

Icik

Pomocník strojvedoucího
Tak napiš Delay připomínku na tvůrce OR, že chceš funkci pro BC. Někde myslím padlo, že v OR snad fungují mluvené hlášky místo textu - ale nejsem si vůbec jistý.
Radši kdyby dělali na kolizním enginu, aby šlo dělat psí kusy se srážkami a vykolejením. Možná se budete smát, ale mě by lákala možnost sestřelit neopatrného hazarda na přejezdu a sledovat co to udělá s vlakem. :)
 

pospa80

Začátečník
Dobrý den stáhl jsem si do TS 2015 scenář
spěšný vlak - fikce s ř. 363 1. verze - zkušební a zhaním SNCF Couvert G40. Prosím o odkaz
 

Mario

Skladník
Ahoj,měl bych prosbu.S Railworks teprve začínám.Když vlastním TS2015 a chtěl bych si koupit trať,která je pro TS2014,bude mi fungovat na TS2015? (jedná se o add-on "Train Simulator 2014: Dreilandereck Route").Díky předem za pomoc
 

Bendík

Provozní technik
Pánové, zkušenější prosím poraďte.
Mám TS asi 2 roky v Notebooku (přes Steam) a teď jsem se tomu chtěl trošku víc začít věnovat, tak jsem si Steam a TS nainstaloval i do stolního PC. Po instalaci jsem si překopíroval celou (v notebooku) funkční složku Steam/Steamapps/common/Railworks/Assets do stolního PC.
Všechny addony, které mám jsou plně funkční. Ale nemám "denní dobu". Jedině, když v nastavení TS vypnu "Dynamic Lightning" a "Dynamic Clouds", tak dosáhnu jakési šedé oblohy. Ovšem bez stínů a taky kabiny jsou i v tunelu v "denní" verzi. Nepomohla ani opětovná instalace.
A tak prosím zkušenější, neměl někdo v minulosti obdobný problém a nemůže mne nasměrovat?
PC je: Intel Core i5-3350P, 3,10Ghz, Ram 16,0GB, OS W7, GK AMD Radeon R9 200 Series

Předem děkuji.
 
F

FrantaVopička

Host
U grafických karet AMD/ATI je potřeba mít v ovladači vše nastaveno na "řízeno aplikací". Pak by to mělo chodit.
 

Bendík

Provozní technik
Michale, v tomhle jsem trochu lama. A co když mám nastaveno pro MSTS "potlačit řízení aplikace", půjde nějak zvolit "řízeno aplikací" pouze pro RW?

Edit: už jsem na to přišel. V "Catalyst Control Center" jsem si vytvořil předvolby pro MsTS a RW. A díky moc - funguje to!!

Ještě jednou díky.
 

Delay

Signalista
Pre MSTS si nastav zvlášť profil, GLOBALNY profil nechaj tak ako máš. (teda východzí) Cez AMD CAtalyst je možné vytvoriť pre každú hru zvlášť profil. Tak to skús ak nepojde stiahni Team viewer a možeme to poriešiť.
 

Klokan 35

Hradlař
Chlapi měl bych dotaz na které verzi RW pojede úzkokolejka co má Pikku u sebe na stránkách? Viděl jsem pár videi a docela mne to dostalo. :eek:
 
Nahoře