Zlatohorka - horská trať ČSD 1930

výpravčí

Začátečník
Pánové, všem veliký dík!!! Tohle je splnění tajného přání - jízda na návěst "Volno jinou odbočkou", to je požitek. Teď ještě, aby ten chlap s tou výpravkou "naruby" uměl pískat návěst Vm 15 - Průvodčí vlaku, nastupte na svá místa" (dnes "Výzva k pohotovosti") a iluze "die alte gute Zeit" bude dokonalá. Na ja, člověk nesmí chtít všechno (když si to navíc neumí udělat...). Skvělá práce!

Naposled editoval moderátor:

Meda

Provozní technik
Tak musím vyslovit velký dík za nevšední podívanou všem tvůrcům. Je to něco úplně z jiného soudku než současnost. Myslím, že nejsem jediný, kdo je nadšený.
Tím samozřejmě nechci snižovat úroveň a práci stavitelům tratí a aktivit ze současnosti !

Zdeněk

Naposled editoval moderátor:

Honza016

Začátečník
Dobrý den, jaký tato trať používá global? Dočetl jsem se že Uniglobal + Xtracks, je to tak? Jenže nikde nemohu Uniglobal nalézt ke stažení...

Děkuji.

Honza016

Začátečník
Děkuji. Uniglobal stejně nemám. Stáhnul jsem tedy XT 3.2 z webu msts.steam4me.net, přidal do výchozího globalu MSTS a jakmile dám "Drive a train", tak MSTS spadne. Přesně toto mi dělá nová trať 310 s jejich originálním Globalem.

Samozřejmě mám 1 trať = 1 global, složky přehazuju dle potřeby. Tratě 310 v 2.1, BP, tramvaje DPO fungují.

Honza016

Začátečník
Tak mi poradil kolega odvedle z tratě 310 a padání se vyřeší jednoduše tím, že se do routes vloží TUTORIAL ROUTE ze základní instalace MSTS. Pak už to funguje i s tím XT 3.2 :)

Nahoře