Něco pro zasmátí

hanze.m

Začátečník
O nerealistickém projektu Train Sim World, kterým si společnost Dovetail games zajistila celkem slušný příjem za nic, jste asi už slyšeli.
Komunita "skinařů" této hry nemá vůbec žádné zábrany. Na obrázku níže můžete vidět BR 143 se skinem z ČDC 363.

Přílohy

• Screenshot_20240507-072427_Facebook.jpg
    Screenshot_20240507-072427_Facebook.jpg
    158.4 KB · Zobrazeno: 0

TSrepaints

Cestující
Hlavne ,že tam chodíš snoriť aby si mal čo vyťahovať tu. Keď je to hra čo priniesla peniaze DTG za nič ,tak načo tam chodíš ? Dobrá diagnóza.

p.s: asi ti uniklo, že kedysi Laco tiež spravil 231 ŽSR. To sa obúvaš aj do neho a iných čo spravili niečo fiktívneho. Si borec !!

Venny

Průvodčí
Jenže to bychom, vzhledem k bohatému slovníku jazyka českého v oblasti "nemravných" výrazů, toho moc nenapsali... :oops:

pepah

Pokladník
Cestující si za zpoždění vlaku můžou sami.
Dnes jedu s Ostravanem do Prahy,v Olomouci
zpoždění 30 min a ve vlaku na displeji čtu,že zpoždění je způsobeno zvýšenou frekvencí
cestujících a vlak je poloprázdný.

Dan J.

Strojvedoucí
Vítej v klubu. Jak jsem psal u sebe ve vlákně, běžné pravidlo. A nedej Bože, že si třeba řekneš, v Pardubicích mám 30 minut čas, než jede přípoj, to se stihnu v klidu najíst. Kdepak, minuta na přeběhnutí na čekající přípoj a hlady pokračuješ v cesté dál. Prostě bordel ve všem a se vším.

Dan J.

Strojvedoucí
Zbyňku, to určitě ano. :) Ale když se snažím dostat ze zkoušky co nehdříve domů a vím, že mám v PA čas aspoň na blbej párek v rohlíku, tak to celkem štve a víš, jak je to s tím hladovým chlapem... :)

Venny

Průvodčí
Vítej v klubu. Jak jsem psal u sebe ve vlákně, běžné pravidlo. A nedej Bože, že si třeba řekneš, v Pardubicích mám 30 minut čas, než jede přípoj, to se stihnu v klidu najíst. Kdepak, minuta na přeběhnutí na čekající přípoj a hlady pokračuješ v cesté dál. Prostě bordel ve všem a se vším.
Tohle jsem zažíval celý studentský léta. Vihorlatem přes noc do Pardubic, zde asi 40 min. na přestup do osobáku Hradec - Liberec. I když musel přípoj chvíli počkat, bylo to většinou fofrem přeběhnout z jednoho perónu na druhý, maximálně pár minut na cigáro. Stalo se několikrát, že jsem musel čekat pár hodin až na následující rychlík Brno - Liberec. Jedině v tom případě byl čas na to skočit si do nádražní občerstvovny na polívku nebo kus ohřívaný sekaný se starým rohlíkem.

Nahoře