Piana, pianina, flétna a trsátka

Ivan.ps

Hradlař
dem napsal:
Treba povedať kedy a môžme ísť.

Vedel som, že ťa nebude treba dlho presviedčať :D To je jedno kedy, BA je za rohom, to vieme zorganizovať aj zo dňa na deň (teda ak budeme mať obaja voľno). Aj tak by som chel aby si mi prišiel dať nejakú menšiu lekciu :D. Bližšie podrobnosti prípadne v správe.
 

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Milane tak jako nespěchám to rozhodně ne, ale jenom jsem to chtěl vědět jak mám být připravený víš jak to myslím :D
 

dem

Strojvedoucí
DOhodnem sa s manželkou a dám ti vedieť. Prachy na to mám. A ty máš všetko na ladenie? Ladičku , klúč, tlmiče na ostatné struny zo série a podobné pomôcky? Necháp ma zle len chcem vedieť či si skutočný ladič, alebo len to robíš :)
 

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Milane já tě naprosto chápu, můžeš být bez obav, mám ladičku, gumový klínek, diskantový klínek, ladící pianinovou kliku, která je rozkládací, také mám šroubovák, pokud by bylo potřeba něco zašroubovat nebo vyšroubovat, to všechno mám buď bez obav.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Už dlouho jsem tady nikoho nenaštval, tak zkusím tohle.
Víte že Ludwig van Beethoven musel používat IN kartu ?
Jinak by přece nenapsal pro E-lišku :D
[video=youtube]http://youtu.be/9Ut-nvgr1bs[/video]

Zkrátka sice v MSTS stále pracuji, ale než položím všechny náspy, bude to ještě asi několik týdnů trvat a na tváři MSTS krajiny do té doby nebude žádná zásadní změna a nemá smysl točit zatím na tohle téma další video. To je v plánu, až se vytvaruje terén.

Věřím, že to zde není samý čistokrevný šotouš, ale zajímá Vás i něco jiného než vlaky, tak alespoň opět něco zahraji.
Tentokrát kromě dalších filmových melodii i něco z klasiky, samé hodně známé věci. Nahrál jsem to včera a dnes, tak to tam postupně sázím. Bude následovat Malá noční hudba od Mozarta, Pavane od Faurého, znovu Labuť, tentokrát s klavírním doprovodem a nakonec něco filmového, Star Wars, 4 nejznámější motivy.

Přeji všem pěkné nedělní poledne.
 
Nahoře