Vypnutí motoru v MSTS?

CANDY

Posunovač
Krásny zvuk, ale všeobecne viac zvukou je tam krásny na tej stránke. Inak otázka je možné na na dieselových a elektrických vlakov "zapnuť" a "vypnuť" motor? Okrem stiahnutia zberača a zídení z výkona. Ďakujem za odpoveď.
 

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
RE: Jackova dílna

Klávesa V, pokud je sms a wav soubor nadefinován - např. ČD 718 a Pikkova OKDD 752603. Ovšem, když jsem teď archív u něj stahoval, zvuky které mám já ve složce tam nejsou...
 

CANDY

Posunovač
RE: Jackova dílna

To som ani netušil že u niektorých to ide zišlo by sa to nejako lepšie označiť. Inak dík.
 

Martens

Strojvedoucí
Správce
RE: Jackova dílna

Je potřeba si ale uvědomit, že to je jen zvukový efekt - mašinu nahodíš do výkonu klidně přímo ze stopnutého motoru a to i bez zvuku nastartování - tady je docela škoda, že se to nepodařilo v Binu pověsit na něco, co by blokovalo rozjezd se stopnutým motorem.
 

CANDY

Posunovač
RE: Jackova dílna

To ano to mas pravdu. Je to skoda. A uz sa to okrem binu dalej neriesilo? Podla mna by zvukary nemaly problem s nahravkami. Skoda to je zase by sme boli blizsie k riealite.
 

mikulda

Průvodčí
Správce
RE: Jackova dílna

Já nějak pořád nechápu, k čemu je dobré vypnout v simulátoru motor.
 

Jacek

Průvodčí
mikuldo, v MSTS k ničemu, ale zvuky se dají použít i v jiných projektech, např. v Railworks nebo taky v modelové železnici. Ale jen za předpokladu, že je nahraný i start a stop motoru. Ta ukázka zvuku je právě z modelu berty.
 
Nahoře