Nákladní vozy od Pikka

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Vážení přátelé, čekal jsem sedm let, jestli někdo předělá jedny z prvních modelů, které jsem zveřejnil. Protože jsem se dočkal jen částečně (díky výborným kebarkovým Falls) nelenil jsem a svoje modely po sedmi letech trochu vytunil, aby k něčemu vypadaly i dnes. Zda se mi to povedlo můžete posoudit sami po downloadu na známých stránkách. Nějaké screeny na ukázku jsou zde:

5e9843154ceac650c8c6efc5042a1308.jpg

32102e992b600d69e41c00cb4da84377.jpg

Více samozřejmě v readme.
 
Naposled editoval moderátor:

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Aby bylo něco ke stažení i pro fanoušky starých dobrých časů, je tu sada prvorepublikových cisteren na přepravu olejů, benzinů nebo kyselin. Doufám, že se jim na vašich virtuálních kolejištích bude dařit :) Všechny vozy jsou volně vytvořeny podle skutečných vzorů. Na ukázku dva screeny, jeden z Kolínské rafinerie a jeden z Bělské továrny na papírovou lepenku ;)

d11f70447144bd8c9ce383d04ccf85df.jpg

1ae0757b560153dd92c79640c45843bb.jpg
 
Naposled editoval moderátor:

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Pawlik napsal:
Ta je nádherná. Originál stojí v Lužné, nemýlím-li se?

Ano, originál KRP stojí v Lužné. Ještě mě láká ta starší kralupská, která je v museu rovněž. No, snad někdy příště :)
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Díky Petrovi Markovi z TRSka máte možnost projet se (i v MsTS) s vozy Faccs firmy Transportservis Beroun. Jedná se o repainty, tak laskavě doplňte obsah nového balíčku do stávajícího adresáře, jinak se nesvezete. Vzhledem k tomu, že MsTS již delší dobu nevlastním jsem vozy nezkoušl ve hře, ale pokud jsem někde neudělal chybu při klonování souborů tak by nemělo dojít k nějakým závažnějším komplikacím. Petr si pro vás připravil i nějaké repainty Fallsů, ale to ještě chvilku počká. Vozy Faccs jsou ke stažení jako obvykle, tam kde ostatní nejlepší a kvalitní addony pro železniční simulátory.
MsTS_TBvagFaccs_2020_01_02.jpg
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
To jsou Hostivice? Od Matesa přece máme originál model nádražní budovy. Já jej všude používám, ale musel jsem na texturách vyretušovat název Hostivice.
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Kdo by měl problémy s místem na disku, může si stáhnout komprimované modely Faccs. (Updatovaný stejnojmenný balíček na stejném místě.) Nějak jsem na to původně zapomněl.
 

Vrbam

Pomocník strojvedoucího
Když došly hodiny, střídalo se kdekoliv: „Dál nejedu”.

Trasa Vn: Kadaň (dnes Kadaň-Prunéřov) - Odb. Dubina - Březno u Ch. - Žatec - Lužná u Rakovníka - Kladno(střídání) - Hostivice(úvrať) - Rudná u Prahy(úvrať) - Nučice - Hořelice(předávka vlečkaři)
Víc už nemusím dodávat.

V Hostivici střídají čety dnešního dopravce SD-KD.
 
Nahoře