Takže po delší konverzaci jsme dospěli k závěru, že bych kromě nových zvuků ruchů trati s novým názvem, nějak vše ostatní (česká hlášení odjezdu, jízda proti stůj) přesměrovat do Breclav - Praha/Sound. Jak, na to jsem odpověď nedostal, já to také nevím, uninstall mám dobře, takže asi vše necháme tak jak je.
Pro ostatní uživatele to zanamená, že po nové instalaci MSTS by si měli zálohovat složky Global, Routes, Sound, Trains. Odtud si vždy nakopírovat do Train Simulator kopii a do tohoto teprve instalovat konkrétní trať.
BP nepotřebuje k instalaci ani Routes, ani Trains. Vytvoří si vše nově.
Při instalaci další trati, která není jakkoli kompatibilní, by se složky Global, Routes, Sound (eventuelně i Trains) přesunuly někam bokem a nahradily opět kopii původních složek instalace MSTS (dle individuální potřeby).
Ve finále by měl uživatel takto nainstalováno například 5 různých nekompatibilních tratí a měl by dvě možnosti. Buď si složky přesouvat, přejmenovávat ručně, jak to dělám já nebo vymyslet nějaký MSTS starter, který by tohle udělal za uživatele.
Pak by odpadlo několikaleté bádání a nucení všech stavitelů tratí z celého světa, aby dodržovaly naše České nové normy, aby jsme si vystačili s Trainstore.
Takže ten můj nápad je stále aktuální a neměl by být tak složitý jej realizovat.