Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Tak mi to nedalo a oba protější bloky jsem dal tak nějak dohromady. Tu věžičku to chce opravdu nafotit, optickým zoomem z toho mostu.
Tak nějak si to představuji. Ještě tedy musím do bloků doplnit ty výklenky, což bude další piplačka. Ale počkám, jestli mi ML 636 nenafotí od každého to okno. Jinak ten hostel mi trochu ujel do trati, musím to křídlo trochu zkrátit :) A samozřejmě ty pilíře mostu. A kus chodníku, první obrázek.
1504Husitska1.JPG
1504Husitska2.JPG
1504Husitska3.JPG
1504Husitska4.JPG

ML636

Signalista
Když vidím, jak to krásně roste, tak abych vyrazil s prvním zataženějším dnem na lov a nečekal do pátku, kdy mám na Žižkově opět "program".:D Ale ještě možná vedle hostelu nafotím tu zeď se zastávkou U Památníku, mezi bývalými lázněmi a hostelem. Te věžička půjde na zoom vyfotit z mostu krásně, ale musí být opravdu přísně zataženo, nebo nesmím jít fotit odpoledne, protože přesně za ní na pozadí jde slunce k západu.:D

MartRosl

Začátečník

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Tak to jsem nevěděl že Praha měla svého Batmana. Ale líbí se mi to. Podobně jako v Drážďanech, kde mají pěkné grafity na těch obloucích zdi.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
tak abych vyrazil s prvním zataženějším dnem na lov
Jen pro info. Tady je pokus o ty sportovní haly. Když budeš fotit, tak mi stačí boky kolem hlediště, ale stačí jen plocha, která je vidět od trati nebo i nějaká universální, kterou bych namnožil. Do hlediště se asi nedostaneš, tak ty sedačky zkusím z leteckých map. Lepší než nic, vyměnit se to dá vždy. Zjednodušeně jsem zpatlal tohle. Vypadá to jako nějaká vana. Možná vylámat šikmé boky. Ale i tak to bude stále lepší než nic. Ta hala vedle už bude myslím jednodušší, tam hlediště vypadá většinou pod střechou. A naproti ty stany fotit nemusíš. Sloupky si vyrobím a nějakou plachtu také někde najdu. Textura tenisových kurtů také někde je.
TenisHala.JPG

Nahoře