Ztracena_2006

mmouka

Hradlař
Přátelé kdo si stahoval v rámci aktualizace staniční hlášení a vykazovalo mu chyby při komprimaci tak ať si ho prosím stáhne znovu. Archív jsem už opravil.

Jak jsem odpovídal na dotaz na předešlé stránce, global pro tuhle tu trať je
XT 3.20 + UZK 3.20 + NR 4.0
tj. global pro CR_310 a snad i 090. V Uniglobalu nejsou některé silnice které používám v trati.
 

mmouka

Hradlař
Pro méně zdatné tu přikládám zlatý podnos

z Jackovích stránek:
Trať používá GLOBAL X-track 3.20 + UZK 3.20
http://msts.jacek-modely.cz/310/GLOBAL.ZIP

kdyby náhodou ty silnice v tom globalu nebyly tak zde je odkaz na
NR: http://msts.steam4me.net/routes/files/Newroads_v40_MSTS1_Setup.exe
 

mmouka

Hradlař
dík za upozornění, kopíroval jsem to z předešlého odkazu a opravil jsem jen jednu část
 

mmouka

Hradlař
Ahoj kamarádi,
připravil jsem si pro vás menší aktualizaci v 1.3 opět upozorňuji že se jedná o pracovní verzi. prosím o kontrolu jestli někomu nechybí nějaký soubor, tak to tu nahlašte a já vydám ještě doplňkovou aktualizaci.
na vaše dotazy rád odpovím.
jinak trať se dá provozovat i v OR bez nějakých omezení.

Ztracena_2006_Akt1_3.zip
 

mmouka

Hradlař
Tak Přátele, po pár letech je tu opět nějaká aktualizace mé trati, nečekejte ale nějaké velké zázraky. Rodina, práce a stavění se horkotěžko kloubí dohromady.
Upozorňuji na podstatnou věc, je to pouze pracovní verze. Takže někde je krajina nedokončená, nebo jen terén s kolejemi.
Na co se můžete těšit ?
páteřní trať koridor, místy 3 kolejka s autoblokem s lokálními tratěmy, jako vychytávky z OR jsou, otáčející se točna, ale jen default A1t27m (takže na naše poměry velká) a pak nově i animovaný jeřáb který nakládá a vykládá kontejnery z (do) vlaku. Bohužel tato vychytávka není zapracována do verze CZ/SK ale je jen v základu a nebo v MG.
odkazy na kontejnery kdyžtak dodám.

Snad se to bude alespoň trochu líbit.

http://intercity-train.me.cz/soubory/martin_mo/Ztracena_2006_v22_12.zip
 

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Paráda, první vlaštovka s nakládacím bodem po experimentální Vlečce Roberta Zemana. Nakládací/vykládací body vč. zbrojení v depu je pro simulátor zajímavým kořením. A že je pouze pro standardní OR nevadí. I tam postupně přibývají nové funkce i když ne tak překotně.
 

mmouka

Hradlař
a to jeste to funguje tak ze dojedes s kontejnerovym vlakem cca 300m a pres klavesu T a (Shift T) nakladas a vykladas a jerab si nalozi kontejner a doveze si ho na pozice a zase z pozic si je nakladas, ale jeste jsem nevychytal to ze v zakladu uz tam nejaky kontejnery mas a ty si je jen naberes a jedes. Plus je tam dul a elektrarna a přeprava uhli, kde si opět nalozis uhli a v elektrarne vylozis.

Hlavni lokalka je elektrifikovana na 1,5 kV DC takže kabesní bobinky a žehličky, náklady na lokalce bud diesel a nebo EL tipu Traxx a Siemens ES 64 F4 co ma podporu 1,5 kV
a pár dalších vychytávek.
 
Nahoře